4. huhtikuuta 2012

Ajatusten voima

Aurinkoa, lämpöä ja keltaisia asusteita. 

Katseltuani eilsen illan läpi nettikauppojen tarjontaa, innostuin kovasti kaikesta keltaisesta. Heipä hei sininen kausi - tervetuloa keltainen. 

Ellos on muistanut minua postipaketilla. Paketista paljastunee tilaamani kamelinruskea viitta. Viittä on aivan uusi tuttavuus vaatevalikoimassani. Olen talven varrella katsonut ja visioinut viittaan sopiviaasukokonaisuuksia ja inspiroitunut suunnattomasti kaikista katukuvassa bongaamistani viitoista. Viitassa vaatteena on jotakin äärettömän romanttista, sellaista klassikkokirjallisuuden sankaritarelämää hehkuvaa tunnelmaa. Saa nähdä viipotanko viitassani vielä tänä keväänä vai jätänkö ihanuuden kaappiin odottelemaan kirpeänraikkaita syyskelejä.

Breakfast at Train


Rakkaudentäyteinen tämä keskiviikkoaamu. Ilmeisesti lähestyvä pääsiäisloma saa työmatkajunan matkustajakunnan hymyilemään tavanomaista enemmän aamuväsymyksen keskellä. Jokainen meistä on tietoinen, että kun huomisen vielä jaksaa, edessä on neljä työrutiineista vapaata päivää. Lepoa,uusia DIY luomuksia ja leppoisaa yhdessäoloa ystävien parissa, sellaista minä suunnittelen lomapäivieni ratoksi. Kun kerran kerrankin sitä aikaa on. Päivittelen blogiini DIY luomuksistani kuvia ja ohjeita ihan tässä lähitulevaisuudessa.

DIY tennarit

Ajatuksessasi on valtavasti kätkettyä voimaa.
Ketä tänään ajattelet rakkaudella?
Mikä tänään inspiroi sinua?

päivän asu
housut: Primark, UK 14
paita: Primark, UK 12
alustoppi: H&M, koko: m

On muuten tiukkasävyinen, mutta rakkauden täyteinen keskustelu meineillään lemmikkien, Herra Hoon ja Mau Prinsessan, kanssa tuossa kuvassa. Keskustellaan henkeviä siitä,  kenen vastuulla on mattojen suoristaminen riehuntaleikin jäljiltä.

 <3 Sallamari

Ei kommentteja