15. huhtikuuta 2012

Kuukausihuollon aikaaurinkoinen keväinen pyöräilykeli <3

päivän teema - hemmottelua ja onnellista läsnäoloaVietin iltapäivän Helsingissä kuukausittaisten huoltotoimenpiteiden merkeissä. Kiitos ihanaisen Annikan, mun ripset on taas räpsyttely kunnossa ja kynsissä glitteri kimaltelee kilpaa auringon kanssa.
Olen opettanut vaivihkaa itselleni, että kauniilta näyttäminen ei ole turhamaisuuden oire. Se on terve merkki itsensä rakastamisesta. Nautin suunnattomasti jokaisesta hetkestä Annikan hemmoteltavana ollessani. Plussapuolena mainittakoon myös, että taitavasti tehdyt huoltotoimenpiteet saavat minut ilahtumaan onnellisesti joka ikinen kerta.


harittava katse


Aloitettiin kuukausihuolto ripsistä. Mä olen niin koukussa näihin ripsipidennyksiin, pakko myöntää. Luontaisesti omistan aika harvat ja näkymättömät ripset, mutta näiden irtoräpsykkeiden avulla katseesee saa kummasti lisää intensiteettiä. Pidennykseni tehdään synteettisellä ripsikarvalla, sillä luontoni ei anna periksi sille, että käyttäisin ripsiini minkkipoloisen pyllystä irotettua karvaa :(
Annikka taidokkaasti korjasi hieman harvenneen ripsirivini ja taas kelpaa räpsytellä kuukauden verran. Mä kätken kyllä silmäni suurimmaksi osaksi aikaa valtavien lasien taakse ( sivuhuomautuksena kerrottakoot tähän väliin, että mä rakastan isoja pokia), joten ihmisten pitänee tulla verrattaen lähelle, että ylipäätään havaitsevat ripsirivini :)


Rakennekynsimateriaaleista minulle mieluisin (ja käytössä ehdottomasti kestävin) on valokovetteinen geelimassa. Annikka tekee kynsiä suosimallani tavalla, lisäämällä geeliä kerroksittain kynnelle liittäen geelien väliin kerroksen joko värillistä geeliä tai glitterpurua. Nopeaa, vaivatonta ja tehokasta. Juuri sellaista työskentelyä josta minä pidän. Kynsissäni ei ole tällä hetkelle irtotippejä ollenkaan, vaan geeli massa on aseteltu suoraan oman kynteni päälle. En tavoittele geelirakenteella lisää pituutta kynsilleni, ainoastaan siistiä huoliteltua ulkonäköä ja hieman lisäkestävyyttä.lyhyttä ja glitteristäEilinen yökyläily sujui kaikin puolin ongelmitta. Oli ensimmäinen kerta, kun meillä vierailtiin yökyläilyn merkeissä ja on pakko myöntää, että äitiä taisi salaa jännittää koko homma eniten. Ihania tyttöjä olivat molemmat koko eilisen illan. Ensin katsottiin kiltisti vähän prinsessavideota, sitten pesulla käynnin kautta iltapalalle, hammaspyykille ja nukkumaan. Kärsin aika pahasta lukihäiriöstä, joten illan jännittävin kohta lienee iltasadun lukeminen - entä jos tyttöset nauravat kun luen mitä sattuu?
Kaikesta selvittii aivan kivuitta. Oli kiva yökyläily kaikkien osalta, näin uskalla olettaa.junamatkaajan heijastumaTämä viikko miltei loppuunkäsitelty.
Tsemppiä kaikille ensiviikkoon!

<3 Sallamari

Ei kommentteja