13. huhtikuuta 2012

Perjantai BlingAjattelin jakaa DIY inspiraatiota tulevalle viikonlopulle.
Ensi viikollehan kuulemma on luvassa lämpöä ja aurinkoa, joten eiköhän tälläisillä tennareilla kelpaa tassutella kepeään kevätpäivään.

Viikonlopun tavoitteena minulla on saattaa vihdoinkin loppuun aloitettu Ruby Red Shoes -projekti. (kuvia ja ohjeita luvassa projektin valmistuttua) Lauantaina tarkoituksenani on kääntää katse hetkeksi kohti omaa sisintä meditaation ja itsetutkiskelun merkeissä. Luvassa on toivottavasti antoisa kurssipäivä ja odotankin innolla ( ja vähän jännitykselläkin) lauantaista kurssia.


poiminta Mekkoni Mun -kirjan etusivulta


Ostin taannoin Suomalaisesta kirjakaupasta hetken mielijohteesta (lue ihastuksesta) aivan mahtavan kirjan, Mekkoni Mun (alkuperäiseltä nimeltään Girl's World). Kirjassa on mukana kaava-arkit ja työohjeet ihaniin mekkoihin ja asusteisiin. Kirjan värimaailma lumosi minut täysin.
Salaa haaveilen vielä jokupäivä ompelevani tyttärelleni vaaleita pastellisävyisiä mekkoihanuuksia runsain alushamein, pitsein ja röyhelöin höystettynä.
retrokuosialla 13. päivän kinppuun


Tämänpäiväisen asuni keypointtina toimii ylläolevalla retrokuosilla varustettu mekko. Vaihdoin tänä aamuna rohkeasti myös talvitakin kevyempään kevättrenssiin. 


Mukavaa perjantaita!
<3 SallamariEi kommentteja