28. joulukuuta 2013

Alennusmyyntilöytöjen saldo nolla


Aluksi muutama rivi blogikuulumisia. Blogini sai eilen oman suoran nettiosoitteen ja on vastaisuudessa sis löydettävissä Blogger-palvelun ja Bloglovin/blogilista linkkien lisäksi myös suoraan osoitteessa www.mangosforflamingos.com. Ikioman nettiosoitteen lisäksi olen blogiyhteistyömahdollisuuksia silmällä pitäen luonut itselleni muutaman käsintehdyn yksittäiskappaleen sarjan blogin yhteystietoja kantavia käyntikortteja. Muutamien yhteistyöneuvotteluja on suunnitteilla, tulevaisuus näyttää miten niiden kanssa loppujen lopulta sitten käy. We'll see.

Tänään suuntasin alennusmyyntien kimppuun,  sellaisella kevyellä katselumielellä ja ihan vain paikallisista alennusmyyntitarjontaa katselemaan. Pettymykseni oli suuri, sillä haaveissani oli tehdä yksi tai kaksi löytöä tämän hetken suosikkimallistoni, Lindexin Holly&Whyte, tarjonnasta. Nettisivujen mukaan muutama minua kiinnostava, kivannäköinen peruspuuvillatrikoopaita,  näytti olevan alennettuna. Kaupassa totuus oli toinen, ne paidat joita lähdin katselemaan riippuivat rekissä normaalihintaisina. Holly&Whyte alerekki ei tarjonnut mitään minua miellyttävää. KappAhlin Hamptons Republic 27 on toinen silmääni miellyttävä tuotesarja, valitettavaa kyllä tässä alen ensihuumassa mitään minulle sopivaa ei KappAhlinstakaan löytynyt.

Päädyin siis jatkamaan aleostoksia netissä. Ebay ja Lindexin verkkokauppa - here I come.Bon Voyage Outfit
paita//Lindex /7Holly&Whyte - hame//H&M - sukkahousut//H&M
 kengät//Minna Parikka//Women are Dangerous Animals
pääkoriste//Cailap - ranteessa//Polar Loop

Holly&Whyte malliston vaatteet ovat minusta aivan ihania. Ylläolevaan Mon Amie-puseroon rakastuin ensi silmäyksellä. Säännöllisen epäsäännöllisesti vannon ja vakuutan itselleni, että raitakuosivaatteet siirtyvät vaatekaapissani so-last-season -osastoon, vain huomatakseni seuraavalla ostoskerralla löytäneeni uuden ja niin-täydellisesti-minun-tyyliseni -raitakuosilla varustetun vaatteen. 

Tunnustan täten salaisen rakkauteni raitakuosia kohtaan. Jos rakkaus raitakuosiin juontaa juurensa menneisyyden tapahtumista, olen mitä ilmeisimmin ollut ranskalainen miimikkotaiteilija jossakin vaiheessa jonkin entisen elämäni varrella. 


Sailor Ohoy!
paita//Lindex//Holly&Whyte - hame//2nd hand löytö - sukkahousut//CM
hiuskoriste//self made - laukku//LV -  balleriinat//H&M - ranteessa//Polar Loop
jalan tatuointi//Dark Art Tattoo Budapest//Csiga

 Toteutin joulun alla pitkäaikaisen haaveeni ja hankin itselleni ruman-kauniin-joulujumpperin. Lämmintä joulunaikaa silmälläpitäien hankintani on tälläinen ohut puuvilla-villa-angora sekoiteneule sellaisen perinteikkään tosivillaisen neuleen sijaan. Neuleen kuva puhutteli minua -  koira ja villapaita - juuri sopiva kaltaiselleni tädille, sellaiselle joka neuloo ilokseen villapaitoja omalle ja muiden lemmikeille.

Olen kovin tykästynyt tuohon neuleeseen. Se on mukava päällä ja sopivan lämmin. Haaveilen toisesta neuleesta kylmenevien kelien varalle. Uskon vakaasti, että kylmät kelit saavuttavat meidät tänäkin talvena. Oikeastaan odotan kylmeneviä ilmoja, sillä haluaisin luistelemaan. Hiihtämisestäkin haaveilen hiukan - viime talvena hiihdin kerran, joten tälle talvelle olen asettanut tavoitteekseni ainakin kaksi hiihtoreissua.


That's all today.

Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Sen verran on varmaan täydennettävä kuvatekstiä, että sukkahousut ovat ihan vaan ihonväriset perussukkikset ja tuo kuvio pohkeen kohdalla on mitä ihanin tatuointi. Noiden balleriinojen ehdoton plussapuoli on kestävyys, vaikka ovatkin "vain" HM laatua ne ovat enelleen käytössä minulla :)

      Poista