12. tammikuuta 2014

Arkistojen kaivelua, löysin taidettani vuodelta 2005

liitupiirros 

lasilaatta painotyö ja tussia

akvarellityö

pinotyö

editoitu vesivärityö

painokuva ja tietokonegrafiiikkaa

omakuva vuodelta 2005- tussityö + digigrafiikkaa

Tietokoneiden vaihdon lomassa löysin kansioiden kätköistä todellisia aarteirta. Kuvan oli talteen  säilöttynä omaan puolisalaiseen kansioon ja ne on aikanaan olleet esillä ensimmäisillä kotisivuillani. Pidän näistä kuvista edelleen paljon ja ne puhuttelevat yhä minua. Kuvat on piirretty sillä ensimmäisellä ajanjaksolla, jolloin itse tunnistin sairastavani syömishäiriötä.  Muistikuvieni mukaan näiden kuvien synty sijoittuvat sairaalahoitojakson ja Web Designer opintojeni valmistumisen väliseen aikaan elämässäni.

So please, enjoy the art experience.

Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

 1. Tulipa inspiroitunut olo, nyt tekisi mieli piirtää! Kiitos tästä, hetkeen ei olekaan tehnyt mieli tehdä juuri mitään. Pidän erityisesti tuosta liitupiirroksesta paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ei muuta kuin piirtäään. Sisäisen minän mielitekoja on aika-ajoin hyvä kuunnella. Ja piirätminen on niin hyvä tapa purkaa ajatuksia ja sisäisiä tuntemuksia. Oletko koskaan tutustunut Vedic Art -taiteeseen? Netissä varmasti on paljonkin aiheesta, ettei tarvitse ensi hätään ilmoittautua kursille vaan voi itsekseen maistella ja tutkiskella juttua. Omalla kohdalla Vedic Art toi kauan sitten uutta ulottuvuutta kaikista piirtämiseen liittyvistä säännöistä vapautumiseen, siksi siitä aina tilaisuuden tullen kerron.

   Huomasin muuten itsekin pitäväni näistä töistä eniten juuri tuosta liitupiirroksesta.

   <3

   Poista