21. tammikuuta 2014

Black Velvet - talvinen juhlalook

musta samettimekko/Promod
musta samettilaukku/Paola Suhonen
mustat sukkhousut/norlyn
kengät/Minna Parikka/Women Are Dangerous Animals

Viikonlopun juhla-asuni pursusi mustaa samettia. 
Pidän sametista suunnattomasti materiaalina ja tälle talvelle halusin itselleni tummaa kiiltosamettia olevan juhlamekon. Tiesin haluavani kolmeneljäsosahihaisen hyvin leikatun kotelomallisen perusmekon ja sitkeiden etsintöjen jälkeen tämä lähes täydellisesti visualisoimaani mekkoa vastaava musta yksilö löytyi kympillä joulun jälkeen Prisman alehyllystä. Aivan mahtava löytö kertakaikkiaan, hinta-laatusuhde kohdallaan.

Bileiden jälkeen mekko on ihan saman näköinen, kuin bileisiin lähtiessä. Minua mietitytti venyykö ja vanuuko mekko mitenkä käytössä, kangas kyllä vaikutti hyvältä ja ompelutyö napakalta. Mekko pysyi hyvin kuosissa ja säästyi kuin ihmeen kaupalla kaikilta selittämättömiltä tahroilta.
Hyvän tuuletuksen kautta siirrän mekon kaappiin odottamaan tulevia juhlia.

Mekkovarastossani on nyt yksi täydellinen talvijuhlamekko.

Juhlakampaus on omaa käsialaani ja olen positiivisesti yllättynyt miten hienosti, ja kohtalaisen vähällä vaivalla, tukkani taipui juhlakampaukseksi. Kampaus on yksinkertainen, suoristusraudalla käänneltyä kiharaa, vintagehenkinen polkkatukkavariaatio, jossa oikeaa puolta kampausta koristaa helmillä ja timanteilla varustettu hiuskampa (eipä muuten tullut napattua yhtään kuvaa jossa tuo hiuskampa näkyisi)

Niin, tämän viikon bloggailut koitan pitää hieman kevyehköinä.
Pientä tauko ylipäätään kaikesta oivaltamisesta tällä viikolla.


Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja