11. tammikuuta 2014

Vastaanotin blogihaasteenEmma blogissaan Scotland with Style haastoi minut mukaan tälläiseen.

"Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata annettuihin 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista. "

Aloitan siis kertomalla yksitoista satunnaista asiaa itsestäni,
Minulla on yksi selkänikama enemmäin kuin keskivarto ihmisellä kuuluisi olla, tuo ylimääräinen nikama sijaitsee tuolla häntäluun tienoilla. Kehollisista hassunkurisuuksista lisää kertoakseni, toinnen jalkani on reilut puoli numeroa suurempi kuin toinen, tämä tekee toisinaan avokkaiden ostamisesta haasteellista. Jaloista käsiin, olen huomannut ystävystyväni usein juuri vasenkätisten ihmistenn kanssa erittäin helposti. JunttiP on muutenn vasenkätinen. Käsistä lisää puhuakseni, en käytä juuri koskaan vihkisormustani. Asusteista lisää kertoakseni, pidän paljon hatukkeista, hatuista ja hiuskoristeista. Ylioppilasjuhlien aikaan minulla oli ultralyhyt hiusmalli ja siitä johtuen ylioppilaslakkini ei mahdu enää päähäni. Jatketaan hiuksilla, elämäni aikana olen omistanut sekä täysin kaljun pään, että pyllyn alle saakka ulottuvat hiukset. Hiusväreissä kaikkien aikojen suosikkini on turkoosi. Lisää suosikeistani, suosikki eläimiäni ovat linnut, vaikka pelkään, varsinkin lentäviä, lintuja. Lisäää eläimistä, elämäni aikana minulla olleet lemmikit ovat kaksi kissaa, kaksi koiraa, kolme rottaa, kilpikonna  ja kani. Suurin osa lemmikeistäni on saanut luonani vain väliaikaisen turvapaikan, koska niiden henki on ollut vaakalaudalla ja minulta ne ovat siirtyneet eteenpäin pysyviin koteihin. Ja mitö pitämisasihoihin tulee, en ole koskaan oppinut rakastumaan sukupuoleen ainoastaan ihmiseen. Ja mitä pitämiseen tulee, pidän hallussani suomenmestarin titteliä vuodelta 1998, acient history voisi todeta. Ja mitö tulee vanhoihin juttuihin, minulla on yhä olemassa ensimmäinen saamani lelu.
 Siinäpä teille pieniä hassuja faktoja minusta.

Sitten Emman blogissaan esittämien kysymysten pariin.


1. Miksi bloggaat? Rohkaistakseni ja kannustaakseni.  Jakamalla rehellisesti oman kokemukseni ja tarinani siitä, millaista oli elää syömishäiriön täyttämää elämää ja millaista on tallustella tietä matka toipumiseen, haluan valaa uskoa koko maailmalle, että toipuminen on mahdollista toisenlaisten valintojen kautta. Blogini kertokoot siitä, että elämässä todella on mahdollista muuttaa omia toimintatapojaan.

2. Teitkö uuden vuoden lupauksia? Vähemmän parannetavaa, enemmän hyväksyntää – siinä teemani vuodelle 2014

3. Minne haluaisit matkustaa? Tällä hetkellä haaveilen kovasti pitkästä viikonlopusta Pariisissa. Teorian tasolla olemme suunnitelleet jo Lindan kanssa matkaa Tukholmaan, joten se on toinen matka haaveeni tässä kohtaa.

4. Onko sinulla tatuointeja? Kyllä

5. Jos saisit mennä visiitille ajassa eteenpäin tai taaksepäin, kumpi ja miksi? Tietenkin taaksepäin. Viktoriaaninen Englanti, tarkennettuna Lontoo, olisi kohteeni. Noble Lady in London.

6. Lempikirja? Mahdotonta vastata nimeämällä yksi kirja, maailmassa kun on sadoittain hienoja kirjoja. Kun ensimmäinen minun kirjoittama kirja joskus julkaistaan, olkoot se sitten kaikkien aikojen lempikirjani. Sitä odotellessa.

7. Mitä blogeja luet? toipumistarinoita, inspiraatioblogeja, blogeja elämäntapamuutoksista, henkilökohtaisia päiväkirjoja, raakaruokablogeja, vaihtoehtoisia valintoja esitteleviä muotiblogeja

8. Paras asia vuodelta 2013? Omalla kohdallani ehdottomasti toipumista kohti minut isoja harppauksia vieneet suuret oivallukset

9. Lahjoitatko rahaa hyväntekeväisyyteen? Jos, niin mille? En säännöllisesti kuukausittain. Ostamalla tuotteita erilaisten hyväntekeväisyys projektien kautta rahani kiertävät hyväntekeväisyyteen.

10. Uskotko Jumalaan? Kyllä, mutten kirjallisesti määriteltyjen dogmien mukaisesti enkä sellaisen dogmeissa määritetyn kaltaiseen.

11. Mitä pelkäsit lapsena? Hassuimpia pelon kohteita lapsena oli pieni ruskea nahkainen koristesaapikas meillä kotona, jota kutsuin noitasaappaksi. Toinen lapsuudenkodissani ollut minua pelottanut juttu oli suojelusenkeli taulu, se klassinen missä lapset ylittävät rikkinäistä siltaa. Yhä edelleen pidän mielikuvaa lapsista ylittämästä koskea siltaa pitkin ukonilmalla kamalana mielikuvana.


Lopuksi on minun kysymysteni vuoro.

 1. Mitkä kolme sanaa kuvaavat sinua parhaiten?
 2. Pitääkö tämän päiväinen unelma-ammattisi yhtä lapsuudenn unelma-ammatin kanssa?
 3. Toteutuiko joku lapsuushaaveesi?
 4. Onko sinulla lemmikkejä?
 5. Minkälaiset verhot on keittiössäsi?
 6. Kenelle puhui tänään ensimmäiset sanasi?
 7. Löytyykö sinulta huonekasveja?
 8. Osaatko ulkoa jonkun kappaleen jota kukaan tuntemasi ihminen ei tunnista tai muista
 9. Mikä on mielstäsi maailman kaunein kieli?
 10. Onko sinulla esikuvia tai Idoleitä?
 11. Mikä on tällä hetkellä suosikkiesineesi?


Tuo edelleenhaastaminen on minulle hankalinta. En vieläkään oikein tiedä, miten haasteen edelleen välittäminen tulisi tehdä ja olen arka vain hyppäämään rohkesti kiinnostavaan blogiin ja laittamaan haasteen eteenpäin. Vielä ei seilata niin avoimilla vesillä. Haasteen voi täältä napata jokainen, joka tälläiseen haasteeseen ei vielä ole vastannut. Kirsi - sinä voisit ainakin napata haasteen omaan blogiisi, ehkä tällätavalla salakavalasti itseltänni aloitan blogihaastamiset haastamalla sinut.

That's All
Have fun!

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja