4. tammikuuta 2014

Motivaatiopurkin kuulumisia - viikko 1


Motivaatiopurkeissani helmat liikkuvat hitaasti, mutta varmasti toivottuun suuntaa.
Todellisuudessa motivaatiopurkillani noita olemassaoloviikkoja on seitsemän, joten älkää antako otsikon viikkonumeroinnin johdattaa harhaan. Viikkonumerointi idea lähti liikkeelle halusta tehdä motivaatiopurkin kuulumisista säännöllinen postaus blogiini - heräsi kysymys, mitenkä sitten erotan postaukset toisistaa vaikka vuoden kuuttua? Ratkaisuksi kysymykseen päätin numeroida kaikki tämän vuoden motivaatipukki postauksen kuluvan viikkonumeron mukaan. Viikko 1 otsikossa tulee siis siitä, että nyt eletään vuoden 2014 ensimmäistä viikkoa.

Purkki oli ensimmäisenä päivänä aivan tyhjä. Kuten kuvasta näkyy, mukava määrä helmiä on siirtynyt Me Lost - purkkiin. Huomaako muutosta muualla kuin purkissa? Farkuissa. Tuntuvat väljiltä ja näyttävät hivenen lököttäviltä päällä. Luulempa, että yksi kerta kuivausrummussa tekee tehtävänsä ja kutistaa farkut sopiviksi.

That's all.

Mukvaa viikonloppua!

Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

 1. Heippa, koetin lueskella motivaatiopurkin alkutarinaa, mutten malttanut tai ehkä löytänyt tarkkaa selkoa. Laitatko helmen joka kilosta, vai mikä ideana? Vaikuttaa kivalta ja kauniin konkreettiselta idealta minullekin, joka vasta harkitsen :)

  VastaaPoista
 2. Luulenpa, että tuo ensimmäinen motivaatiopurkista kertova teksi hävisi varmaankin satojen muiden tekstien laitta bittiavaruuteen vuoden taitteen tienoilla kun blogia uudistelin.
  Motivaatiopurkista löytyy paljon ihania kuvia kun googlaa 'Motivation Jar' sanaparilla. Pinterest ja muut kuvapalvelut on loistava apu.

  Mitä helmiin tulee, en koe merkitykselisenä puhua millaista määrää yksi helmi ilmaiseen. Tiedän, että blogiani niin lukee kovin moni syömishäiriötä sairastava ja omasta kokemuksesta tiedän millaisina triggereinä häiriökäyttäytymiselle, mikä tahansa numeraalisen muodon saava painolukema pahimmillaan toimiin. Puhun toisinaan blogissa kaloreista ja kilogrammoista, mutta enimmäkseen menneisyyttä kuvatessani - minun elämässä kalorit ja kilogrammat, niillä elvistely ja niiden vertailu (ja voi kuinka olenkaan kaikenmaailman lukumäärille elämäni aikana niin paljon energiaani antanut, ja kyllä minä olen myös elvistellyt aikanaa numeroilla).

  Idea motivaatiopurkille syntyi pohtiessa hiljaa mielessä hyvän ystäväni heittoa, että kyllä kerro elämäntaparemontistasi blogissa ja kerro saavutuksista inpiraatioksi maailmalle, mutta koita keksiä jokin ei numeraalinen ilmaisumuoto kuvaamaan tapahtuvaa muutosta.

  Siitä se sitten lähti, koko motivaatiopurkki ajatus.

  Jokaiselle meistä yksi helmi omassa purkissa kuvaa erilaisia asioita - ehkä parasta on että, jokainen helmi Sinun Motivaaiopurkissa kuvaa juuri Sinulle merkityksellistä yhtä yksikköä.

  <3 S

  VastaaPoista