10. tammikuuta 2014

Motivaatiopurkin kuulumisia - viikko 2


tilanne ensimmäisellä viikolla vs. tilanne tänään
Kovin positiivinen fiilis ja olen kiitollinen tänään itselleni muutoksen eteen tekemästäni työstä.

Viikko on vierähtänyt edellisestä motivaatiopurkkipäivityksestä. Viikon saldona sain tänään siirtää pari uutta helmeä purkista toiseen. Ilokseni voin kertoa, että helmien kulkusuunta on tavoitteideni mukainen.

Hiljalleen elämäntavoissa tehdyt muutokset, ne uudenlaiset valinnat, näkyvät aina vain enemmän ja enemmän.
Arkirytmiin palaaminen tiesi palaamista työmatkakävelyiden pariin ja aivan varkain tämän viikon päivittäinen askelmäärä on hiponut liki 15 000 askleta. Eikä minusta tunnu siltä, että olisin jonakin päivänä tällä viikolla erityisemmin rehkinyt. Kävelylenkkejä on kyllä kertynyt, mutta lähinnä siitä systä että olen kaivannut tilaa ja omaa rauhaa ajatusten jäsentelylle. Kävelylenkkien motivaattorina ei siis ole mitenkään ollut tavaoitteellinen askelmäärien kasvatus - päivittäinen askeltavoite on ja pysyy siinä kymppitonnissa.

Huomaako itse muutoksia itsesään?
Ennen hiemat kireät paidat sujahtavat päälle suopeammin. Nuo alunalkaenkin kovin reilun kokoiset toppahousut, (niin reilut että tarpeen tullen voisin laittaa niiden alle kymmenen lämmittävää vaatekerrosta sillä minähän varauduin syksyllä jäätävän kylmää talvea varten) vaikuttavat entistä reilummilta. Jos unohtaa kiristää vyötärönarut kunnolla lopputuloksena on mitä todennäköisemmin pyllyn alapuolelle valahtavat toppahousut. No, noista toppahousuista on minimaalisen käytön jälkeen jo tässä vaiheessa talvea vuoren saumat ratkeilemassa - sen siitä saa kun ostaa kympin halpiskevyttoppikset - kenties pitäisi innostua ja investoida näin alennusmyyntien loppuhuumassa hyvään core tex pintaiseen ulkoilupukuun. Sellaiseen vähän vähemmän reilun kokoiseen.

Rakkaudella,
Sallamari

4 kommenttia:

 1. Kultamurunen, ihana tämä sun uusi blogipohja. Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua... Sellaista jos saisi pyytää näin varttuneen ikälukijan näkökulmasta, että olisiko fonttia mahdollista suurentaa pikkaisen??? Nyt lukeminen on vaikeaa, vaikka laittaisi rillitkin päähän.

  Kirsi

  http://toisinkavi.wordpress.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin, että teksti on tässä nykyisessä blogimallissa turhan pientä mutta jätin asian sikseen tähän blogipohjaan vaihdettuani, keskityin hetkeksi tekemään muuta ja unohdin sitten koko teksitikokoasian. Nyt on tekstikokoa kasvatettu. Kitos huomiosta Kirsiseni <3

   Poista
 2. Sinut on haastettu!

  http://scotlandstyle.blogspot.co.uk/2014/01/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Emma. Minäpä pureudunkin siihen vielä viikonlopun aikana.

   Poista