3. tammikuuta 2014

My Style - vuoden 2013 tyyliä ja suosikki jututmustaa ja raitakuosia - siinä tyylini kulmakivet
mahtavaa huomata, että vuoden suosikkiasujeni joukkoon mahtuu yhdet housut

kenkiä, lasjea, hiuksia, kynsiä ja koristeita - näistä minut tunnetaan

Vuoden 2013 tammikuussa aloittelin 12-mekkoa projektia. Tavoitteenani oli saada vuoden aikana kerättyä hyvä kokoelma tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sovitettavia perusmekkoja. Puolessa välissä vuotta into mekkokokoelman kartuttamiseen ehkä hiukan hiipui  salaperäisen  turvotuksen ja lisäkilojen kertymisen myötä - mutta ilokseni huomasin vaatekaappia läpi käydessäni, kaapin kätköistä löytävän haaveilemani hyvä peruskokoelma mekkoja. Viime vuoden suosikki vaatteekseni nousi kokoelmakuvassa keskiellä näkyvä kynähame, tuo monitoimivaate joka palveli minua niin kotioloissa, työpaikalla kuin kesälomareissulla. Maksoin hameesta muistaakseni kymmenkunta euroa Lindexin alessa, joten hinta-laatusuhde hameen monikäyttöisyyttä miettiessä on kyllä ollut kohdallaan.

Kuvia  vuodelta  2013 katsellessa, silmä hakeutuu ensimmäisenä aina hiuskuviin. Pakko myöntää, että jokin osa minussa kaipaa palavasti takaisin lyhyeen hiusmalliin. Ehkä kuitenkin sinnittelen kesään saakka kasvavien kutrien kera - vai mitä sanotte? Tässä kohtaa kai olisi oiva tilaisuus pienelle blogiäänestykselle, kumpi tukkamalleistani on parempi  ultralyhyt vai nykyinen kasvatusprojekti?

Syksyn tullen luovuin rakennekynsistä ja ripsilisäkkeistä - back to the natural self. Taitoni omien kynsien lakkailussa on kasvanut hurjasti viime kuukausien aikana. Olen oppinut miten omista kynsistä saa helposti kauniit ja asuun sopivat. Pitäisin mielelläni rakennekynsiä ja ripsilisäkkeitä, mutta huoltoaikojen sovittelu jatkuvan reissaamisen ja niukan kotona vietetyn ajan kanssa tuntuu minista liian vaativalta. Huoltovälini venyvät helposti kolmesta viikosta kuuteen-seitsemään viikkoon ja niin ollen päätyisin viettämään rakennekynsistä huolimatta puolet vuodesta anteeksi-mutta-rakennekynteni-ovat-ylikasvaneet-ja-siitä-syystä-eivät-kovin-kauniit-juuri-nyt  -olotilan kanssa. Ripsilisäkkeiden kanssa päädyn helposti siihen tilaan, että suurin osa ripsistä on karissut pois ja jäljellä on pitkiä yksittäisiä harottavia karvoja olemattomiin kadonneiden omien ripsien seassa - ei houkuttavan kuuloinen tilanne. Joten tarpeen tullen pitäydyn irtoripsissä ja itse lakatuissa kynsissä - ja rokkaan tilaisuuden tyylikkäästi.

Siinä katsaus vuoden 2013 parhaisiin myStyle paloihin.
Tästä eteenpäin tuoreempia kuulumisia myStyle aiheiden osaltakin, eikös?

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja