25. tammikuuta 2014

Parempaa tekemistä kuin eilisessä roikkuminen

Perjantaiaamuna keho tietää mitä on torstai-iltana tullut harrastettua.Otsikkoon viitaten, roikun nykyisin tiukasti kiinni niin paljon paremmissa asioissa, kuin eilinen ja ne tekemättömät tai tehdyt asiat. Katse rauhallisesti suunnattuna tulevaisuuteen, läsnäollen hetkessä.
Ja voin vakuuttaa, että tämä uusi rakkauteni - Aerial-hammokissa roikkuminen - voittaa sen häpeän tunteen värittämänn eilisessä roikkumisen viisi-nolla.

Aerial Dancen osalta kevätkausi lähti liikkeelle torstaina varsin vauhdikkaissa merkeissä, meidät haastettiin heti ensimmäisellä tunnilla kokeilemaan kolmea uutta liikettä!

Iltatunnin jatkuminen on tällä hetkelä vähän vaakalaudalla, joten sinä joka sattumalta luet blogiani ja majailet Salossa tai lähiseuduilla - torstaisin kahdeksasta yhdeksään Salon Dance Centerin tiloissa kokoontuun aikuisten rauhallinen, hiukan enemmän joogahenkinen kuin kovasti tanssillinen, Aerial-ryhmä ja me kaivattaisiin ryhmään lisää oppilaita.

Aerial Dance on mahtavaa puuhaa, kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja omaa rohkeutta.

Mukavaa Lauantaita!
Minä suuntaan kaupungille moikkaamaan tuttuja bilefiiliksissä illalla.
Once again, pieni hyppy mukavuusaluerajojen ulkopuolelle,

Kerron lisää tään illan kokemuksista ja oivalluksista lähipäivinä.


Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

 1. Hei siis apua, asutko sä Salossa? Aikasemmin jo katoin noita sun aerial-kuvia ja mietin, että missä tuommoista pääsis harrastamaan. Löysin Salon Dance Centeristä juurikin nuo tunnit, ja kiinnostaisi tosi kovasti, mutta mulla ei perhana ole varaa :((( Ei ainakaan kerralla maksaa sitä koko summaa. Tiedätkö niistä maksutavoista ja ylipäänsä maksupolitiikasta siellä? Laita mulle vaikka sähköpostia smergie@hotmail.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep minäkin asun Salossa :)
   Mä maksoin kurssni kulttuuriseteleillä (ehdoton plussa työpaikassani on nuo kultuurisetelit), mutta soita rohkeasti Venlalle ja kysy masutavoista, sillä uskon, että pystyvät järjestämään jotkain sinullekin sopivaa maksutapaa

   Poista