6. tammikuuta 2014

There and back again - pikavisiitti Keski-Maassa

kerrankin ajoissa elokuvateatterissa, kovin on tyhjää vielä tässä vaiheessa

Pitkän loppiasviikonlopun kruunasi eilinen, vuoden ensimmäinen, Date Movie Night. Vajaa kolmituntinen kääpiöiden sekä haltoiden seurassa jossakin kaukana Keski-Maan uumenissa. Olen Tolkienin luoman fantasiamaailman innokas salafani, siis sellainen joka viihtyy paremmin kuin hyvin Keski-Maa kirjojen parissa  kerta toisensa jälkeen ja on epäröimättä heti mukana, kun joku ehdottaa LOTR leffamaratoonia. Tarpeen tullen kaivan muistita lainauksen jos toisenkin Tolkienin teksteistä, mutta missään olosuhteissa en kuitenkaan jonota päivätolkulla lippuja Tolkien inspiroidun elokuvan ensi-iltaan, sillä ehtii sen uusimman elokuvan näkemään aina jossakin välissä ennen seuraavaa. 

Paljastettakoot nyt vielä, että Hobitti elokuvia katsellessa sydämeni ehkä lyö pari ylimääräistä lyöntiä, kun Thorin-Kili-Fili kääpiökolmikko vilahtaa valkokankaalla. En osannut päättää kuka kolmikosta on suloisin - päätin pitää suosikkeinani kaikki kolme.


nuo komiat kääpiöt
Movie Night Outfit
Raitapaita, Lindex, Holly&Whyte//musta kynähame, Lindex
silmälasit, escada - riittävän kapeat 3D lasien alle
rusettisormus, matkamuisto lentokentältä
musta lakerinahkalaukku, Wivienne Westwood // kissa, livahti kassiin lupaa kysymättä

Loma on ohi ja huomenna paluu takaisin arkeen.
Odotan oikeastaan innolla rutiinien täyttämiä arkipäivä.
On tässä jo lomailtu tällä kertaa ihan riittämiin.

Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

Rakkaudella,
Sallamari

1 kommentti:

  1. majkku, koitin poistaa tyhjän kommentin, mutta samassa poistui kommenttisi - Jaahas tuo poistmaani kommentti jäi tollalailla tohon. Piti sanoa vain että sulla on aivan ihanat hiukset! kohteessa -. Anteeksi kovasti, en poistanut kommenttiasi tarkoituksella. Blogger takkuilee aina välillä.

    Kaunis kiitos tukkaani koskevasta kehusta :)

    VastaaPoista