23. helmikuuta 2014

Ei täällä ole oikestaan mitään tapahtunut

RockyRoad keksejä

Meillä oli PikkuÄssän kanssa kehdenkesken vietetty äiti-tytär viikonloppu. JunttiP suuntasi perjantaina viikonlopuksi puolaan ja me tytöt jäätiin pitämään kotia pystyssä kahdestaan. Viikonlopun ohjelmassa siis paljon tyttöjen juttuja ja lepoa. Ollaan pitkään suunniteltu amerikkalaisten RockyRoad keksien leivontaa, PikkuÄssän toiveesta ja lauantaina rohkaistuttiin viimein kokeilemaan millaisia keksejä reseptillä saa aikaan. Maku kekseissä on erinomainen, ulkonäössä hieman toivomisen varaa. Keksien resepti on sieltä parhaasta päästä - voita,sokeria, kahta eri suklaalaatua ja vaahtokarkkeja - joten makunautinto on taattu.

Pikainen visiitti kaupassa viime viikolla - uudet talvinilkkurit Seppälän alesta

Nukkumisen suhteen olo alkaa helpottaa. Totta puhuakseni nukui kahdet päiväunet lauantaipäivän aikana. Hiljallee univelka alkaa olla kuitattuna kokonaisuudessaan. Yöunet ovat parantuneet aavistuksen verrran, viime yö meni kokonaan nukkuessa - ensimmäinen yö varaan kolmee-neljään viikkoon kun en ole herännyt yön aikana yhtään kertaa. Pienin askelin kohti parempaa tuon nukkumisen tiimoilta siis.
Viikonlopun iloisesta yllätyksestä vastasi JunttiP tuliaisineen. Olen jo pitkään katsellut uutta lompakkoa itselleni mielestä kuitenkaan löytämättä. Tokaisin JunttiPeelle tuossa joulun alla, että ei tässä mitään kiirettä ole lompakon suhteen, oikea löytyy kun sen aika on.

Nyt olen uuden lompakon onnellinen omistaja. JunttiPeelle Gdanskin matkalta mukaan tarttui Moschino Love labelin musta kiiltonahkainen lompakko. Sellainen juuri minun näköiseni käyttömpakko ja sivuhuomiona aivan täydellinen pari  tuolle Westwood laukulle.

Maailmankaikkeus on selkeästi kuunnellut toiveitani.
Tälläinen viikonloppu.
Parempaa kohti.

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja