7. helmikuuta 2014

Motivaatiopurkin kuulumisia - viikko 6Elämäntaparemonttini ensimmäinen välitavoite on nyt saavutettu - painoni on laskenut kymmenen prosenttia alkuperäisestä painosta. On paljon aihetta pieneen juhlaan!
Motivaatiopurkissa noin neljännes helmistä on kulkenut Me Haz -purkista Me Lozt -purkin puolelle. Kulkuvauhti on ollut tasaista ja muutos on tapahtunut tähän asti melkein kuin itsestään. 

Kulunut viikko on mennyt enimmäkseen flunssasta toipumiseen sängyssä maaten ja sohvalla lojuskellen. On rehellisesti myönnettävä, että olen syönyt aavistuksen heikosti tämän viikon, sillä mikään ruoka ei juurikaan ole maistunut miltään. Säännöllisen ruokarytmin noudattamisesta olen lipsunut hiukan - on ollut helpompi löhötä sohvalla ja sanoa ääneen olevansa hivenen nälkäinen kun hilpaista keittiöön hakemaan sitä ruokaa.
Otin eilen itseäni niskasta kiinni ja lopetin nälkävelan kerryttämisen. Viisi ateriaa, viisi kertaa päivässä - maistui tai ei. Järki sanoo, että nälkävelkakierteeseen ei nyt enää ryhdytä.

Eilen yskä tuntui jo sen verran helpottaneen, että uskaltaiduin tämän viikon ensimmäiselle kävelylenkille. Tältä erää näyttää, että flunssa on nyt selätetty ja voin palata onnistuneesti takaisin säännölliseen kuntoilurytmiin. 

Elämäntaparemontin suhteen kaikki on todella hyvin - olo tuntuu kaikin puolin hyvältä ja energiseltä.

Mukavaa perjantaita!

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja