13. helmikuuta 2014

Muistoja menneiltä vuosilta


Kun hyvä ystävä, jonka luona sitä yöpyy lähes viikoittain ainakin yhden yön, työskentelee opettajana, sitä on vähän niinkuin puolivahingossa kartalla kouluvuoden tapahtumista. Tänäänhän tosiaan on se kovien-sitkeiden karkkien päivä, kun abit jättävät hyvästit tutulle oppimisympäristölle ja siirtyvät askeleen lähemmäs sitä haastavampaa aikuisuuden maailmaa. Minä palaan hetkeksi lukiovuosiini, katkeransuloisiin ihaniin kasvuhetkiin joista minulla näin jälkeenpäin ajateltuna on ihan liian vähän kuvia muistona.

 Onneksi on säilynyt edes nämä muutamat otokset kanssanne jaettaviksi.

Vanhva todiste itselle siitä,
että olihan siellä penkkareissa minäkin

Vanhojentanssi eleganssia sieltä jostakin yhdeksänkymmentäluvulta

Pretty in Pink 

Muisteliko joku teistä tänään penkkarihuumassa omia lukiovuosiaan?

Rakkaudella,
Sallamari

5 kommenttia:

 1. Apua, mikä ampiaisvyötärö! Sama puku oli kyllä mullakin ja löytyy edelleen meiltä. Kokeilin sitä viime kesänä ja alaosa meni just ja just kiinni kun oikein veti vatsaa sisään. Yläosan kanssa ei mitään toivoa :) T. Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun laitoit kommentin. Muistui nimittäin nyt mieleen, että totta mähän kierrätin ton tanssimekkoni eteenpäin sulle. Ja mikä hienointa, on ihan mahtavaa saada tiedää että mekko on yhä edelleen olemassa. Me voidaan kierrätää samaa mekkoa edelleen tytöille kun se aika tulee :)

   Poista
 2. "Kauhulla" skrollasin alaspäin että löytyykö omaa naamaa.. :)

  VastaaPoista
 3. Mä veikkaan, että jos tuo eka kuva olisi jossakin kokonaisena niin siitä voisi löytyy monta tuttua naamaa. Sinunki :)

  VastaaPoista
 4. Saatoin olla naamioitunut tuossa tilanteessa :)

  VastaaPoista