4. helmikuuta 2014

You can call me M

 muutosrupeama kolmella kuvalla
heihei niskaa hiplaavat kutrit - terve tuloa  edgy-and-ultrashot leikkaus

Klip-klip-klip on yksi viikonlopun miellyttävimmistä äänikokemuksista. Ääni syntyy parturisaksien työskentelystä ja kertoo kohta koittavasta vapauttavasta olotilasta. Siitä, että se  kovin häiritsevältä tuntuva tunne niskaa hivelevistä hiuksista on pian tältä erää taas historiaa. Vapautin itseni lauantaina (jälleen kerran) kurittomista, aina väärässä kasvuvaiheessa olevista, kutreista ja täydellisenä hulmuavan pitkän punaisen tukan havittelun taakasta. Ymmärsin, että ei ole häpeä todeta (jälleen kerran) että ei, minusta nyt ei vaan ole siihen, siis elämään kaunista pitkästä tukasta haaveillen.

Näiyttää siltä, että jokaiselle meistä on olemassa se oma tukkajuttu,  
minun tämä edgy-ultrashort-pixiecut.
Ensi kerralla, kun kuulette minun haaveilevan pitkistä punaisista kiharoista on lupa vinkata ihan suoraan off with the heads!Olen täysin rakastunut ja tyytyväinen tukkan lyhyeen leikkaukseen ja uuteen väriin. Tässä uudessa tukkamallissa tuo väri oli haasteellisin osa. Tummiasta oranssipohjaisesta sävystä pastellisävyiseen harmaaseen ei ole kampaajalle se helpoin pyyntö toteutettavksi. Kuten kuvasta näkyy, me onnistuimme. 

You remind me of M in James Bond movies,
toistaiseksi kaunein uudesta tukastani saama kehu. On ilo tulla visuaalisesti verratuksi M kaltaiseen vahvaan naishahmoon.  Power Gray - niin minä itse uutta hiusväriäni kuvailen. Olen vuosia miettinyt ja haaveillut pastelliharmaasta tukasta ja nyt visio on toteutettu.

Tukkauudistuksen lisäksi viimepäivät ovat olleet enemmän sellaista hiljaiseloa. Olen taistellut kaikin keinoin muun perheen sänkyihinsä kaatanutta flunssaa vastaan, onnistuen projektissa 75 prosenttisesti Eilen jouduin luovuttamaan huumaavan päänsäryn ja rinntaa ahdistavan keuhkoissa tuntuvan kivun vuoksi ja turvautumaan työterveyshoitajan konsultaatioon. Kolme päivää kotoilua ja paljon unta kuului saamani hoitosuositus. Unenpuute on tässä kohtaa oireistani pahin, kaiken hiljaiselon taustalla viimeiseen viikkoon on mahtunut niin paljon tulevaisuuden avoimeksi jättäviä kysymyksiä ja epäselvyyksiä, että olen hetkeksi kadottanut yöuneni, 

Tässä kohtaan ei auta kuin odotella. Unta ja tulevia käänteitä.


Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

  1. Uusi tyyli näyttää todella hyvältä. Ja eikös niin sanota, että kun nainen muuttaa hiustyyliä on tulossa isoja muutoksia.

    VastaaPoista