22. maaliskuuta 2014

Just play, Have fun, Enjoy the game
Pitkästä aikaa tänään oli sellainen aktiivinen päivä perheen kanssa ja rehellisyyden nimissä on sanottava, että olen kaivannut tälläistä huoletonta ohjelmantäyteistä yhdessäoloa. Suunnattiin aamupäivästä nokka kohti Turkua, meidät oli kutsuttu viettämään JunttiPeen isän syntymäpäiviä pienimuotoisen perhelounaan merkeissä lavintolalaiva Borelle. Ruokaahan ei soisi moitittavan,  vaan kenties olla enemminkin hitusen kiitollinen siitä, että saa nautti toisen laittamaa ruokaa - vaikkakin tällä kertaa maksua vastaan - joten siksi koen, että on asiallista antaa hiukan kriittistä palautetta. Olemme käyneet ennenkin lounastamassa Boren antimien äärellä ja rehellisesti sanottuna tällä kertaa tarjoilu oli pieni pettymys. Muutaman ruokalajin osalta suolaa oli lipsahtanut keitokseen yli tarpeen ja yhden ruokalajin jouduin jättämään kokonaan lautaselle, en suolaisuuden takia pystynyt syömään sitä. Tarjoilu oli ylipäätään hieman suppea ja huolimatttomasti kasatun oloinen, verrattuna esimerkiksi edelliseen vierailuumme.

Pienistä haasteista huolimatta vatsa tuli täyteen
- hyvää seuraa ja riittävästi ruokaa, syntymäpäivälounaan ydintavoite saavutettu.


tänään mä hymyilen kilpaa auringon kanssa


Lounaan päätteeksi lähdimme kyläilemään JunttiPeen sisaren luokse lautapelailun merkissä.  Meillä JunttiPeen kanssa on tapalana antaa joululahjaksi tai satunnaisina merkkipäivinä sukulaisille ja ystäville hyvä lautapeli. Viime jouluna JunttiPeen sisar MI perheineen sai lahjaksi meiltä Turn and Taxis lautapelin, jonka ohjeistus ei aivan ensi kerralla auennut. Tänään me JunttiPeen kanssa lunastimme lupauksen selvittää pelin säännöt ja opastaa uudet omistajat pelin saloihin. Turn und Taxis pelin lisäksi pelattiin iki-ihanaa kokoperheen Dixit peliä aikuisten ja lasten voimin. Dixit on todella mieletön ja viihdyttävä, mikäli et ole peliin koskaan tutustunut, suosittelen lämpimästi tutustumaan peliin.


Lautapelin ohessa ehdin leikkimään PikkuÄssän kanssa

Dixit pelin valloittavia piirroskortteja

pelin paras käsi,  keltainen kynsilakka on eilisen kauppareissun ex-tempore löytö -  alekorista


Olen miettinyt nukkumistani aika tavalla. Viime yönä nukuin ensimmäistä kertaa kuukausiin omassa sängyssä yli seitsemänn tunnin yhtämittaiset yöunet. Lindan kanssa olemme keskustelleet paljon tyynyistä ja Lindan suosituksesta uskaltauduin viimein kokeilemaan voisiko MemoryFoam tyyny tuoda minulle apua nukahtamiseen. Niinpä suuntasimme tänään tutustumaan huonekalumarkettien tyynivalikoimaan ja Jyskistä löysin tarjouksesta bambupintaisen, viilentävällä geelikerroksella varustetun MemoryFoam teknologian tyynyn. Hinta oli sellaisessa luokassa, että rohkenimme molemmat JunttiPeeen kanssa kokeilemaan uudentyyppistä tyynyä. Tulevat viikot kertonevat, miten uudet tyynyt vaikuttavat uneen.

Lisää tyynystä luvassa myöhemmin.
Vilkas ja antoisa lauantai hyvässä seurassa.
Mitenkäs teidän viikonloppu?

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja