24. maaliskuuta 2014

Olisiko minusta Vloggaajaksi

Minä täällä salaa haaveilen Vloggailusta, tai siis no oikeasti jo haaveillut videopäiväkijasta jo pidemmän aikaa. Seuraan ihastuneena ja ispiroituen muutman Vloggaajan elämää ja mietin millä hitolla ne tekee tuon - ovat ihania, valoisia ja valloittavia postauksisssaan.
Ja oi kumpa minäkin...

Minusta unelmat ovat luonteeltaa vähän niinkuin sellaisia labyrinttejä. Niiden toteuttaminen alkaa sillä, että yhdestä aukosta kävelee sisään unelmaa ja alkaa sitä kautta etsiä reittiä keskipisteeseen (tai aarteen luo, labyrintin läp...ihan millainen käsitys labyrintistä nyt itse kullakin meistä on).

Minä etsin rohkeutta astua sisälle omaan unelmaani,
saada tehdyksi se ensimmäinen Vlog päivitys kokeilu.
(jolle vuoden kuluttua saatamme hihitellä yhdessä)

oi miksen mä oo niin ihana ja rohkea kuin Gaga...


Ensimmäinen askel Vloggailuun on otettu - latasin koneelle viimeikin Picasan, jonka avulla videoita on kuulemma kätevää siireellä tänne bloggeriin.
Seuraaa askel on keksiä jotakin sanottavaa Vloggaukseen - miten ihmeessä se tuntuukin niin haastavalta, jännältä  ja vähän pelottavaltakin. 

Sulattelen tätä asiaa yön yli, 
huomenna yitän Vlogia.

Tsemppausta ja kannustuksia otetaan vastaan.

Rakkaudella,
Sallamari


2 kommenttia:

 1. Videoissa on tosiaan se hyvä ja huono puoli, että siinä ei voi oikeen minkään taakse piiloutua. Kannattaa kuitenkin kokeilla, mitäs siinä lopulta menettää? :) Unelmat on tehty toteutettaviksi, enemmän harmittaa, jos jättää kokeilematta. Innolla odottelen, t. Uusi lukija!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta ja inspiraatiosta niin ja tervetuloa lukemaan blogiani.
   mulle niin kolahti tuo sinun toteamus, että videoissa ei ole mitään minkä taakse voisi piiloutua - blogini alkuperäinen idea, luopua piilottelusta ja koko maailmalle valehtelusta.

   Vlog on thety, odottaa latausta.

   S

   Poista