1. huhtikuuta 2014

Rouvakerho goes Minna Parikka


Rouvakerhoystäväni Kirsi kirjoittaa aamulla Facebookiin iloisena ensimmäisestä työpäivästä ja siitä, miten päivä kuluu Helsingissä koulutuksen merkissä. Jäin kiinni uuteseen saman tien - kyselyä ja viestittelyä, että missä junassa sä olet ja milloin olet lähdössä kotiin. Sovittiin viestittelyn päätteeksi, että tavataan työpäivän jälkeen rautatieasemalla kivimiesten alla ja mennään hetkeksi kahdestaan kaupungille. Uusi kaupunki, vanhat Rouvakerhoperinteet - kahvia ja vähän ostoksilla kävelyä.


Kivimiehet tapaamispaikaltamme katsottuna

Kahvi on olennainen osa Rouvakerhon rituaaleja


Rouvakerhon teemana oli lopputili ja Minna Parikka. Meillä on hupaisa tilanne, sillä olemme molemmat (toisiemme tilanteista autuaan tietämättöminä silloin päätöksi tehdestämme) sattumalta vaihtaneet juuri samaan aikaan työpaikkaa. Minä ilmoitin FB sivulla palkitsevani itseni uudesta työpaikasta Christian Louboutinin Wallis/Charleen avokkailla - moraalisesti kenkiin investoitava summa on jo siirretty bujettiin, fyysisesti ajattelin lohkaista lopputilistäni osan odottamaan Louboutinieni sopivaa ostohetkeä ja paikkaa. Kirsi ymmärsi ajatukseni itseni palkitsemisesta täydellisesti ja mietti itse, olisiko hänen maailmassaa Minna Parikan ihastuttavat korkokengät 'se oikea' kiitos itselle hyvin tehdystä työstä. Totesimme yhteisymmärryksessä, että Parikoita pitää päästä ihailemaan ja hipelöimään, jotta sisäinen rahavartija suo mielelle budjetin Parikka-pari investointiin. Ajattelemme kauniista esineistä ja niihin sijoittamisen merkityksestä hyvin samanhenkisesti tuon Kirsin kanssa, huolimatta siitä että tyylimme ja makumieltymyksemme eroavat toisinaan aika verran.

Joten todettuamme, että hei nythän me ollaan molemmat Helsingissä ja meillä on Rouvakerhotreffit sovittuna Rouvakerhon päivän teema oli selvä
 - Mennään käymään Minna Parikan liikkeessä katsomassa kenkäihanuuksia. 


Kirsi ja Kirsin unelma Parikkapari - kauniit jalat kauniissa kengissä.
Match made in Heaven

Mieltäni villitsee Nude - aarrekartassa on palkkiokenkinä nuden väriset Wallisit

Sovittelua - sääret saa näyttämään puolet todellista paksummilta
kun laittaa kuvaa ottaessaan jalkaansa vain yhden kengän  ja tasapainoilee
toisen päkiän varassa kuvattavan jalan takana

Näihin minä investoin seuraavaksi.
Kevyet keltaiset kesäballeriina.

Kiitos Kirsille aivan parhaasta Parikka seurasta!
Oli kiva Rouvakerhoilla kanssasi tänään.

Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja