16. huhtikuuta 2014

Skate or Die

Ensimmäinen SkateDate tälle kesälle - tämä ei jää tähän.
Stay tuned for more


Otsikkoa ei tälläkään kertaa pidä ottaa kirjaimellisesti. En missään nimessä nimittäin ajattele, että rullalautailu on kuolemaksi - pikemminkin niin, että jos olisin kuollut rullalautailessa tänään olisin jälleen kerran saanut kuolla onnellisena. Tänään, kun oli ihan paras päivä tähän asti tällä viikolla - SkateDateWednesday.

Back on Longboard - saimme vihdoinkin ystäväni Kallen kanssa tartuttua tuumasta toimeen ja lähdettiin yhdessä rullailemaan. Me Kallen kanssa ystävystyimme joskus ammatikorkeakouluvuosina - tai no rehellisesti sanottuna ihan heti ensimmäisen vuoden alussa. Niitä kuuluisia opiskeluvuosia, jolloin sairauden mielestä olen ollut aivan yksin ja onneton - kukaan ei välitä minusta : ei kukaan ei koskaan, puhumattakaan siitä että joku olisi ystävystynyt kanssani. Totuus on ilmeisesti täysin toisenlainen - ystävyytemme on laadultaan sellaista hyvin säilyvää,  kestänyt jo reilun vuosikymmenen ajan.

Meitä kahden yksi yhteinen juttu on tuo rullalautailu - se että me teininä molemmat joskus rullalautailtiin ja nyt aikuisella iällä ollaan todettu miten siisti harrastus rullalautailu yhä on. Villit temput on taaksejäänyttä elämää, nyt vain cruisallaan rauhallista tahtia katuja eteenpäin auringonlaskua kohti.

Aloitettiin tämänpäivänen SkeittiDeitti rauhallisesti Kiasman takapiha-asfalttia eestaas rullaten. Varovaisen rauhallisesti me siinä sitten todettiin, että eihän me nyt ihan ruosteessa olla - kumpikaan ei kaadu ja vauhti ylittää etanan nopeuden. Tuokion päästä sitä uskallettiinkin jo cruisailemaa Baanaa eteenpäin. 
Illan lopuksi uskaltauduin jo rullailemaan ihan luontevasti kevyenliikenteenväyliä pitkin.

Hiukanko mä olen onnellinen.
On tullut opittua rutkasti uusia juttuja tänään.


Tässäkohtaa me ollaan uskaltauduttu jo antautua Baanalle saakka.

Pari riviä täytyy omistaa myös tuolle laudalle.
Minun allani siis rullaa Landyachtz Land Yacht Switch 35, Mini Monster Hawks 70mm/80a renkailla. Lauta on supermatala ja sitämyöden äärimmäisen vakaa - helposti hallittava tälläisellä etanavauhtia etenevälle aloittelijalle. Superhyvä lauta siinä mielessä, että kasvunvaraa löytyy - taitojen kehittyessä tästä laudasta saa  mitä parhaita cruising seuraa itselleen. Minä olen aivan myytynä tähän lautaan - kesän mittaan saatan kokeilla ehkä toisenlaista rengasparia.

Täyttä onnistumisen huumaa ja iloa tuo meidän SkeittiDeitti hetki.

More skate stories available later,
Stay Tuned.

Kallelle erityiskiitokset mitä parhaimmasta seurasta.
That's what friends are for.

Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja