10. kesäkuuta 2014

Rapakunnosta Rantakuntoon


 1. Kuuntele sisäistä minääsi - kuule kaipaako se aurinkoon?
 2. Mikäli vastaus on kyllä, jatka ohjteita eteenpäin. Mikäli sisäisen minäsi vastaus on ei, anna vastaukselle lupa olla oikea vastaus ja pysyttele silloin sisätiloissa. Nappaa vaikka hyvä kirja ja järjestele olohuoneen sisustus uudelleen - mitä ikinä sisäisen minäsi ääni toivoo sinun juuri nyt tekevän
 3. Kyllä auringolle -vastauksen kanssa jatketaan ohjeistuksella eteenpäin. Mene kaapille ja etsi sopiva aurinkovarustus - uimapuku tai bikinit, aurinkovoide, makuualusta rannalle, pullollinen raikasta juotavaa plus huivi tai hattu suojaamaan päätä auringolta.
 4. Mikäli olosi tuntuu seuralliselta, soita tässä kohtaan seuralainen mukaan aurinkoretkelle. Mikäli seurallisuus ei juuri tässä hetkessä tunnu oikealta ajatukselta etsi mukaasi hyvä kirja, mukavaa musiikki tai lempiristikkosi - what ever is your cup of a tea.
 5. Vaiha tämän hetkinen vaatetuksesi aurinkovarusteisiin.
 6. Kävele peilin eteen.
 7. Katso rohkesti peiliin. Sulje sitten silmäsi.
 8. Ravistele itseäsi lennokkaasti minuutin ajan. Hengitä samalla syvään sisään ja ulos - tunne miten rakkaus elämää kohtaan roihuaa rinnassasi. Ravisteluminuutin päätteeksi ravistele vielä hetki rauhallisesti päätäsi, varmistaaksesi että itseinhon ja omakehovihan pienimmätkin roiskeet irtoavat rapaamasta ajatuksiasi.
 9. Avaa silmät, katso peiliin ja hymyile.
 10. Syvällä sisimmässäsi tiedosta tässä hetkessä, että Sinulle itsellesi ja kesäpäivää valaisevalle aurigolle sinä olet hyvä juuri tuollaisena. Mitää pois ottamatta, mitään lisäämättä.
 11. Ole kiitollinen siitä, että saat juuri tässä hetkessä olla hyvä juuri tälläisenä. Muista hengittää.
 12. Lähde rannalle (lähirannan puutteessa mukava rauhallinen kaupunkipuisto tai oma vaikkapa oma takapiha ajaa saman asian - aurinko ja parhaassa tapauksessa hyvä on pääsiasiassa.)
 13. Anna auringon helliä sinua  Muista onnellisen olotilasi keskellä riittävä aurinkosuojaa - rasvaa, rasvaa ja rasvaa!


Aurinkoista päivää kaikille!


Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja