4. elokuuta 2014

Bling-a-ding-ding

Alekorin bikinien uusi elämä

Jalkapuolena sohvalla maatessa, sitä yllättäen huomaa että juuri nyt minulla on rutkasti aikaa saattaa loppuun aikaisemmin aloitettuja, niitä kesken jääneitä, one-day-Im-gonna-so-finish-this -projektia.

Ostin muutamia viikkoja sitten alekorista kahdeksalla eurolla bikinit - aavistuksen oudon väriset, mutta kooltaan sopivat - sillä ajatuksella, että tuunaan bikineistä kiveman näköiset. Bikineihin kiinnitetyt kivet hankin Ebaystä alunpitäen korsettiprojektia varten. Ostin 3000 kappaleen paketin ja kiviä hankkiessa mietin, että korsetin lisäksi voisin käyttää kiviä toiseenkin prjektiin.

Kivet korsettiin ja bikineihin on kiinnitetty Jewel-It liimalla. On hassua huomata, että saman liiaman eri tuotantoerissä näyttää olevan todella suuri ero. Vanhempi Jewel-It liimapurkkini on reilu vuosi sitten hankittu, tämän purkin liima on ohutta ja juoksevan oloista. Uudempi Jewel-It liima on ostettu paikallisesta askarteluliikkeestä muutama viikko sitten, tämä liima on paljon vanhempaa liimaa paksumpaa sekä rakenteeltaan kuohkean oloista ja jotenkin tuntuu, että tuo liima ei liimaa kristalleja aivan yhtä hyvin kuin tuo aikasemmin käyttämäni Jewel-it liima.

Käyttäänkö joku teistä askartelussa/tuunauksessa Jewel-It liimaa
ja oletteko huomanneet eroja eri aikaan ostetuiden liimapullojen välillä?

Ehkä Jewel-It on muuttanut jotakin koostumuksessaan?

Totally blinged up bilekorsetti - enää puuttuu vain ne sopivat bileet

Tälläisissä tunnelmissa uuteen viikkoon!
Keskiviikkona kokeilen miten jalka kestää kaupukielämää,
siihen saakka työskentelen oranssilla sohvalla kotitoimistossa.

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja