12. syyskuuta 2014

Arkea ja onnellisuusoivalluksiaOli helpompaa kirjoittaa tuskasta ja päättymättömältä tuntuneista synkistä päivistä,
kuin kirjoittaa tasaisesta olotilasta ja löytyneestä onnellisudesta.

Dieettikirjat ovat vaihtuneet henkistä kasvua käsitteleviin teoksiin.
Olen opetellut vapautumista kaiken rajoittamisen ihanteenan pitäneetä ajattelumallista, keskittänyt energiani omaksuakseni ajatuksiini uudenlaisen ehdoitta hyväksyvän monimuotoisesti sallivan ajatusmaailman. Rohkaistunut etsimään omia vastauksia muiden oivalluksista.

Onnellisuudesta on hiljaiseen tahtii tullut elämässäni enemmän ja enemmän itsestäänselvyys. Varma pysyvä olotila, joka vahvistuu ja kasvaa jokapäiväisten kiitollisuusharjoitteiden tukemana.

Pyrin omistamaan kymmenisen minuuttia päivästäni kiitollisuudelle.
Rhonda Byrnen kirja Taikavoima on viime päivinä löytänyt itsensä kiitollisuusharjoitteideni harjoitustyökirjaksi. Pidän kovasti Rhonda Byrnen teoksista - rehellisyyden nimissä on sanottava, että minulle kirjojen ydinajatus vaatii löytyäkseen teoksen tarkastelua sellaisen kevyen suodattimen läpi luettuna. Kiitollisuuden harjoittamisen ydinajatuksena jaan kyllä täysin.

Tällä hetkellä lukulistallani on varsin ihmeellinen ja innostava teos Jonette Crowleyn Kotka ja Kondori - Tositarina odottamattomasta mystisestä matkasta. Nimi Kotka ja Kondori viittaa muinaiseen ennustukseen, jonka alkuperäiskansat kaikkialla Amerikoissa tuntevat - kun Pohjois-Amerikan kotka ja Etelä-Amerikan kondori yhdistyvät, herää rauhan henki maapallolla. Kirja on värikäskerronnallinen omaelämänkerta ja hyvin yksityiskohtainen kuvaus Jonetten seikkailuista ympäri maapalloa. Ihastuttavalla tavalla uskomaton lukukokemus erään sielun avautumisesta omaan tehtäväänsä henkisten vihkimysten polulla

Luo toivoa meille kaikille.


Onnellista viikonloppua!

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja