8. syyskuuta 2014

Viikonloppu TampereellaViikonloppu vierähti Tampereella Tampre Fetish Factory -bileiden ja Viisas Elämä -messuilla piipahtammisen merkeissä. Voitin liput Viisas Elämä -messuille FB-arvonnassa ja kun kerran Tampere oli jo entuuudestaan viikonlopun ojelmassa, tuli Viisas Elämä -messuista loistava lisäohjelma sunnuntaiaamupäivälle. Nuo viikonloppuuuna ensi kertaa järjestetyt Viisas elämä -messut ovat Basam Books Oy:n järjestämä tapahtuma, jossa esille tuodut aihealueet keskittyvät kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.


Viikonlopun P333 look


Lauantai oli omistettu kokonaisuudessaan uusille sekä vanhoille ystäville ja juhlinnalle.
Tampere Fetish Factory on suomen suurimpia kinky/fetish tapahtumia - eräällä tavalla ajateltuna vuoden kinkypäätapatuma täällä suomessa - ja aikaisempien vuosien kokeuksen pohjalta tiesin että illan aikana bilepaikalla tulee tapaamaan paljon tuttavia.

Bileiden teema oli tänä vuonna Steampunk ja on pakko vielä jälkeenpäinkin ihastella juhlavieraiden mahtavia pukuja ja  asusteita. Minä juhlin glitterillä kuorutettuna tyllissä ja korsetissa - in my Signature Style, voisin sanoa. Minua kohtasi illan kuluessa kevyt wardrobe malfunction, josta selvisin ilman suurempaa draamaa Latex by Tiina Rikala -tiimin avustuksella. Backstagelta löytyi heidän esityksessään käytettyä peruukkiteippiä, jonka avulla putoilevat pastiesit saatiin tukevasti takaisin paikalleen.
Paljon kiitoksia Tiina ja tiimi tarjoamastanne avusta.

Ilta oli täynnä ihania ihmisiä - uusia tuoreita tuttavuuksia ja vuosien varrella tutuiksi tulleita ystäviä.
Tampereen bileet ovat aina olleet kotimaisita bileistäni ne ehdottomat suosikkibileet, eikä järjestelyt tai biletunnelma tuottaneet pettymystä tälläkään kertaa.

Ihana vapauttava ilta.
Lisää bileistä luvassa myöhemmin ihan omalla vapautumisesta puhuvalla postauksellaan.


Lauantai-illan bileasu


Loistava bileilta päättyi osaltani JunttiPeen viehkoon kehoitukseen joskus aamu kahden aikoihin, tarvittiin sellainen pieni mua voi jo nukuttaa - vihjaus ja minä oli valmis kipittelemään JunttiPeen vierellä hotellille nukkumaan. 
All good things must to come to an end, to create space for new good things to happen.

Kiitos oikeassa kohdassa juhlaumusta poistumiselle, olin sunnuntaiaamuna melko varhain taas jalkeilla. Seuranani aamussa onnellinen olotila ja pieni kutkuttava krapula - muistoja hyvästä illasta. Sydän täynnä rakkautta ja kiitollisuutta.

Rakkadella ja kiitollisuudella lastatuin tunnelminn suuntasin aampalan jälkeen piipahtamaan tuolla Viisas Elämä -messuilla. Voitin tosiaa liput tuonne messuille Iloinen Aura yrityksen FB arvonnassa. Iloinen Aura yrityksen osalta en voittojen lahjoiittajaa messuilla ikäväkseni kohdannut, mutta varsin iloinen kohtaaminen minua kyllä odotti messuilla.

 Tapasin messuilla RunoTalo blogia pitävän ihanan Sarin. Olen Sariin ja RunoTalo blogiin tutustunut täällä virtuaalimaailmassa jo muutamia vuosia sitten ja saanut olla mukana Sarin Aarrekartta kurssilla, mutta eilen me ensimmäistä kertaa kohdattiin toisemme tietoverkkojen ulkopuolella. Ihana ja valloittava ihminen tuo Sari niin livenä kuin tuolla blogissaankin. RunoTalon messupisteellä oli tarjolla minikierros voimapuutahassa. Voimapuutarhan hiekkaan oli kätketty voimakortteja, joista sai poimia itselleen yhden. Minun voimakortikseni nousi Olen oma Itseni.
Sari pyysi minua kertomaan voimakortista mielee nousevia sanoja joista muodostui minun voimakorttini vahvistavat affirmaatiolauseet.

Mikäli voimakortit ja -puutarha rupesi kiinnostaamaan, 
piipahda ihmeessä Sarin sivuilla lukemassa asiasta lisää.


Voimapuutarhasta syntynyt voimaruno


JunttiP ei messuille kanssani jaksanut lähteä, joten toinen voittamistani lipuista päätyi lahjoitukseen. JunttiPee lahjoitti lipun eteenpäin messuille matkalla olleelle pariskunnalle tullessaan noutamaan minut kotimatkalle messuilta.

Pantiin hyvä kiertämään.

Toivottavasti lipun saanut messuvieras nautti messuvierailustaan yhtä paljon kuin minä.

Mielenkiintoiset messut, minun osaltani varsin pikainen pintavilkaisu tällä kertaa.
Sydän täynnä kiitollisuutta ja rakkautta + kevyt krapula
Messuesityksien kokonaisvaltainen sisältäminen keskittyneesti on tuossa olotilassa hiukan liian haasteellista. Joten minä vain piipahdin messuilla, tapasin Sarin ja jaoin eteenpäin vähän bileistä ammentamaani onnellista ja rakkaudentäyteistä olotilaa.

Meinasi unohtua mainita muutama rivi hyvästä hotellilöydöstä. Yövyttiin aivan bilepaikan vieressä sijaitsevassa pienessä Finlandia Hotelli Victoriassa. Pieni ja rauhallinen hotelli kaikilla mukavuuksilla - sänky, suihku, maksuton nettiyhteys, aamupala ja saunamahdollisuus.
Erityismaininta on pakko laittaa aamupalasta. Aamiainen on valikoimaltaan runsas ja tarholla on paljon lähi- ja luomuruokaa.

Hyvä viikonloppu.
Paljon rakkautta.
Paljon aihetta kiitollisuuteen.

Kiitos.Kiitos.Kiitos.

Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

  1. Oli kiva tavata ja jaoit todellakin onnea hehkuvaa olotilaa - se säteili sinusta - kiitos Sallamari <3

    VastaaPoista