1. lokakuuta 2014

After Work Lonkkailua

#meidäntöissäonkivempaakunteidäntöissä
Laudat valmiina lähtöön.

Lähdetiin työpäivän päätteeksi tänään lautailemaan. Meitä piti olla aluksi kolmen naisen skeittideitit, mutta kiireisten aikataulujen vuoksi päädytiin lautailemaan kaksisteen työkaverin kanssa.

Viime syksynä, silloin joskus syyssateiden jo alettua, lupasin pyhästi itselleni että ensi kesänä (tai nyt tänään kun asiaa tarkastellaan niin jo menneestä kesästä tässä siis puhutaan) lautailen aivan taatusti paljon enemmän kuin edeltävänä kesänä. Meinasipa muuten kyllä käydä haastavaksi tuon tavoitteen saavuttaminen varvasmurtuman seurauksena.

 Onneksi syksy jatkui vielä kuivana ja lämpinä, 
niin että pääsee vielä toteuttamaan näitä suunnitelmiaan.

Neljäs kerta laudalla tänä kesänä tänään - seura hyvää ja keli mitä loistavin.
Tavoitteen lautailun suhteen siis saavutettu.

Houkuttelin skeittiseurani Anniinan kokeilemaan oman lautansa sijaan hetkeksi lonkkariani - ihastuihan se siihen ensi koittamalla. Pieni kipinä oman lonkkarin hankintaan taisi syttyä.
 Minä sain vuosien tauon jälkeen tilaisuuden kokeilla tuollaista vakioskeittilautaa. Rehellisesti on sanottava, että hiukan aluksi hirvitti, londboardin kanssa kun sitä on tottunut letkeään ja vakaan oloiseen menoo - toista on tuollaisen pienikokoisen laudan päällä.

Mutta onnistuin minä rullailussa vieraallakin laudalla.
Olihan se hiukan kivaakin.

Hyvällä tavalla haikeilla mielin muisteli niitä päiviä,
kun vielä osasi (rohkeni) tempaista tuosta vain Frontside Ollien.

Mikä hauskinta, me ei oltu ainoat syksyauringosta nauttivat skeittaajat liikenteessä.
Katseltiin salaa ihastellen nuoremman väen temppuilua skeittilautojensa kanssa ja mietittiin sillätavalla hyvässä hengessä, että osattaispa mekin vielä noin. Tai enemmän se kai on kyllä rohkeudesta kuin teknisestä osaamisesta kiinni - kumpainenkin meistä teorian tasolla yhä tietää miten se kuuluista Frontside Ollie irtoaa ja ollaan me sellaiset joskus heitetty kehiin laudan kera - enää ei kyllä tohdi edes kokeilla. Iän karttuessa tulee varsin hyvin tietoiseksi siitä, miten kova vastus asfaltti on, kun siihen reilusta metrin korkeudesta täydellä tohinalla törmää.

Olliet jäi suosiolla nuoremmille.
Me nautiskeltiin cruisailusta.

#skeittaisinjosilloinkunsinäolitvieläkehdossa
#koskaaneioleliianvanhalaudalle

Olen kovasti iloisella mielelä ja kiitollinen iltapäivän hyvästä skeittihetkestä.
Vei tehokkaasti ajatukset irti työpäivän tapahtumista.

Kiitos Anniinalle hyvästä seurasta.

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja