6. lokakuuta 2014

HotFix timantit ja uusia korsettejaViime viikolla saapui postin mukana kolme odotettua pakettia - kaksi uutta korsettia, HotFix-tool ja HotFix liimalla varustettuja kristallikiviä. Nämä uudet orsetit ovat malliltaan samanlaisia, kuin minulla jo entuudestaan oleva oranssi korsetti. Ihastuin ensimmäisellä käyttökerralla tuohon orannssiin, edullisen hintaiseen ja tuplaluilla varustettuun, korsettiin ja koska totesin korsetin hinta/laatusuhteeltaan hyväksi rohkenin tilata vielä kaksi samanmoista.

Ehdin tilata korsetit ennen Vuosi ilman uusia vaatteita -kampanjani alkua, vaikka minusta nämä korsetit ovat alusvaatteiksi luettava vaatekappale ja sellaisina minulle tämän vaatekampanjan ulkopuolelle jääviä. Hyviä korsetteja voi olla vain tarpeeksi - ei milloinkaan liiaksi.
Pieni tavaraahneus ehkä nostaa päätään korsettien kohdalla.

Toisen korseteista suunnittelen koristelevani kristalleilla.
Hankin ruskealle korsetille kaveriksi colan värisiä kristallikiviä.

Harmittelin ääneen Facebookin puolella sitä, miten huonosti onnistuin liimaamaan edelliset hankkimani korsettiin. Oikeastaan harmittelin koko projektia - korsetti oli hieno, kunnes sen vetäisi päälle - korsetin luut olivat muovia ja sitäkautta korsetti "eli" päällä paljon. Yhden kuvauskerran aikana kymmeniä ja taas kymmeniä pieniä kivi rapisi maahan. Mutta kuvissa korsetti kyllä näytti verrattaen hienolta. Pienesti epäonnistuneesta koekappaleesta innostuneena, uhosin FB tilapäivityksessä yrittäväni uuden liimapurkin kanssa uudelleen.

Mutta eipä tarvinutkaan ostaa litran purkkia liimaa. Ammattilaisen vinkin saattelemana hankin itselleni Ebaystä kuumenevan kristallikolvin, sellaisen HotFix tool -vekottimen.
HotFix toolin avulla esiliimatut kristallit saa helposti kiinnitettyä yksitellen kankaaseen ja mikä parasta, HotFix toolin avulla kristallit saa kiinni myös todella ohuisiin materiaaleihin, sellaisiin joista tavallinen liima suhahtaa läpi kertaheitolla.

HotFix kivien kiinnittäminen vie hiukan aikaa, koska jokaista kiveä pitää ajan kanssa painaa kangavta vasten kolvin avulla - mutta lopputulos on kyllä sen arvoinen.

Liimasin kokeeksi muutaman kiven PikkuÄssän farkkujen taskun reunaan. Ajattelin kokeilla miten tuollainen kuumaliimattu kivi kestää vähän rankempaa menoa  Hyvin näyttävät kestävän - 3 päivän käytön jälkeen ovat yhä jokainen kiinni farkuissa.
Ensimmäinen HotFix liimailu on takana päin - yksi korsetin paneeleista on kivetetty.
Vielä on muutama tuhat kiveä irrallaan, mutta jo nyt sisimmässäni on vankka visio siitä, että lopputuloksesta tulee häkellyttävän hieno.

Kuvia tulossa, kunhan kivet ovat lopulta kiinnitettyinä.

Hintaa kaikille näille ihanuuksille kertyi yhteensä ehkä seitsemisen kymppiä.
Kaikki tavara on tilattu Ebaystä - ei ongelmia myyjien, tullin eikä toimituksien kanssa.
Korsetit ovat kumpainenkin yhdeltä samalta myyjältä, HotFix tool toiselta ja timantit kolmannelta. Edullisin P&P hinta on valintakriteerini tilausta tehdessäni, joten siitä syystä tilauksillani tuppaa aina olemaan monta eri myyjää ja tavarantoimittajaa Tuotteet ovat pääasiassa HongKongista ja Kiinasta, tähän asti olen aina saanut hyvä palvelua ja tilaamani tuotteet inhimillisellä toimitusajalla.


Mukavaa uuden viikon alkua!

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja