22. lokakuuta 2014

P333 ja se talvitakki

Nyt siis seuraa luvattu kuvallinen jatkokertomus aikaisempaan "Talvitakin metsästystä" -tekstiin. Hiukkasen vaatimattoman oloinen - vaikkakin paksuhko - yllätysposti pehmustetussa maksikirjekuoressa odotteli minua keittiön pöydällä, kun lauantaiaamuna palattiin risteilyltä kotiin. Hieman tuo paketointi hämmensi. Vaikka tiesin odottelevani Ebay-tilausta Englannista en aivan heti osannut yhdistää maksikirjettä jakkiostosta toisiina - mielessäni olin varautunut takkitilauksen osalta johonkin suurenmoiseen pakettiin ja postissa vierailuun

Tiukkaan kääristystä maksikirjeestä paljastui kuitenkin tämä odotettu talvitakki.


Kahvitauolla napattu asukuvaotos.
Hienoja maisemia meidän työpaikan takahoodeilla.

Ensimmäinen P333 syysasukuvaotos.
Kuva on otettu viiden aikoihin iltapäivällä,
itseäkin hymyilyttää miten hämärältä kuva vaikuttaa tuohon päivällä otettuun verrattuna
Heihei heleät kesäkelit!Tuotekuvauksen mukaisesti perille saapunut takki oli käyttämätön - laput kiinni ja tallella oikeassa hihansuussa sekä niskalenkissä. Takin väri vastasi ilmoituksen kuvailua - Dark Green.
Pinta on sarkamaista karheaa villakangasta. Sekä Takin pinta että sisäkangas molemmat ovat siistikuntoisia ja takki on käyttämättömän oloinen.

Juuri niinkuin myynti-ilmoituksessa kerrottiinkin.

Takki on kokoa UK18 ja vaikka tämä takki on leikkaukseltaan napakka jää rinnuksenkin kohdalle liikkumatilaa hyvin, silloinkin kun takki on napakasti napitettu kokonaan kiinni. Hartalinja on hyvän kokoinen ja helmassa riittävästi väljyyttä, jotta takin alle saa puettua hulmuavampihelmaisenkin mekon. Takki on päällä tosi mukavan oloinen.

Nyt kelpaa talven tulla.
Oikeasti kyllä minusta saisi tälläiset reilut plussakelit  jatkua osapuilleen joulukuun 20. päivän tienoille, sitten pari reipasta pakkaspäivää ja aatoksi kevyt lumikerros ja sitten voidaankin jo siirtyä suoraa kevätkeleihin siinä joulukuun 27. päivän tienoilla. Jooko.

pliis pliis

Rakkaudella,
Sallamari


2 kommenttia:

 1. Kannatan kevään aloittamista jo joulukuussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikainen kevät saa jo toisen äänet tässä gallupissa!
   Jes!
   Toki ehkä voitaisiin venyä siihen, että pidetään lunta maassa vuodenvaihteen yli ja alotetaan kevät het tammikuun alusta.

   Poista