10. marraskuuta 2014

Isänpäivän tunnelmiaIsänpäiväviikonloppu vierähti meillä tosi perinteisissä mekeissä. Lauantaina piipahdettiin Turussa nauttimassa isänpäivälounasta Ravintolalaiva Borella. Olisikohan ollut neljäs vai jo peräti viides kerta kun yhdessä JunttiPeen perheen kanssa kokonnuttiin Boren lounapöydän ääreen. Täytyy sanoa, että isänpäivälounas Boella on todella mukava perinne.

Asuksi perhelounaalle valikoitui jälleen kerran tuo musta luottomekkoni - tälläkertaa ilman pöyhkeää alushametta, mustalla huiviturbaanilla ja mustilla korkonilkkureilla varustettuna.

A-linjainen kokomekko on niin ehdoton suosikkiasuni. Miten ihanasti mekosta saakaan tyyliteltyä eri asusteilla niin moneen eri tilanteeseen istuvan kokonaisuuden. Koska meidän isänpäivän perhelounas on luonteentaan puoliarkinen tilaisuus, pyrin pitämään asun tilaisuuden mukana - vähän juhlavana, mutta kuitenkin pelkistettynä - mutta kivasti juhlavana.


Huiveista kiedotut turbaanit ovat tämän hetken suosikkiasusteeni. Turbaanit pelastavat kätevästi rumatukkapäivän ja turbaani on helppo tyylitellä pienillä irtokoristeilla tilanteeseen sopivaksi - turbaanipäähineidn kehittelyssä vain oma mielikuvitus on rajana.

Tälläkertaa tyydyin pelkistettyyn mustaan perusturbaaniin, johon koristeeksi asettelin helmillä koristellun hiuskamman. Olen kovin ilahtunut itsekin siitä, miten hyvältä turbaani näyttää asun kanssa. Perin onnistunut kokonaisuus kaikenkaikkiaan.

Launtai-iltana pääsin PikkuÄssän seurana katsastamaan paikallisen koripallojoukkueen kotiottelun. Lapset saivat koulusta pari vapaalippua otteluun - ilmeisesti isä-lapsi korismatsi ajatuksena - koska minä olen perheestä se enemmän urheilusta innostunut, lupauduin minä siis PikkuÄssän seuraksi otteluun. Kertakaikkisen mukava äiti-lapsi -ilta meillä tuolla korismatsissa. Kotijoukkue vei voiton ja ottelu oli kaikenkaikkiaan ihan jännittävä kokemus.

Sunnuntaina sitten kotoiltiin isänpäivätunnelmissa parin hyvän elokuvan merkeissä.


Mitsä tykkäätte viikonlopun asukokonaisuudesta?

Mukavaa maanantaita!

Rakkaudella,
Sallamari


4 kommenttia:

 1. Ah, aivan ihana!! Mieletön tuo mekko, just sellanen missä on yksinkertasuudessaan aivan kaikkea mitä mekossa kuuluu olla. :D Turbaanit on mielenkiintosia vaihtoehtoja naisten pukeutumisessa ja niitä pitäis näkyä enemmän. Yleensähän hiukset muotoillaan kampaukseksi tai koristellaan pienellä pinnillä ja tehdään niistä siten osa kokonaisuutta, joten mielestäni on rohkea valinta peittää hiukset kokonaan! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aivan rakastunut turbaaneihin ja tukattomalle ihmiselle taidokkaasti päähän aseteltu huivi on oiva vaihteoehto kampaukselle - melkein kuin olisi tukasta tehty luomus.

   Mekko on syystä luottomekkoni, yksinkertaisuudessaan täydellinen ja joka tilanteeseen sopiva.

   Poista
 2. Mäkin haluaisin osata tehdä tollasen hienon turbaanin! Ehkä otan joku päivä pari huivia töihin niin saat opettaa, en ikinä muista miten se meni vaikka oot monesti näyttäny ainakin jonkin version!

  VastaaPoista