3. marraskuuta 2014

What is in my bagLara ystäväni tuolla Facebookin puollea haastoi minut jo jokunen aika sitten tälläiseen käsilaukkuhaasteeseen - haastessa ideana siis tutkailla kuvien avulla käsilaukun sisältöä.

Vaihtelen käslaukkua säännöllisesti mielialan mukaan. 
Useinmiten heivaan ainoastaan lompakon, avaimet sekä puhelimen laturin kera laukusta toiseen ja nappaan laukun muuten kummemmin konstailematta sekalaisine sisältöineen mukaan. 
Kuvauspäivänä sattui käytössä olemaan tämä arkisin talviarkilaukkun -  luotettava hyvin kestänyt Longchamp. Laukku saattaa olla jopa vuoden 2009 talvimallistosta (koitin pääni puhki muistella ostinko laukun 2009 vai 2010) - jokatapauksessa käyttöä tälle laukulle on kertynyt hyvin.

Aktiivisen käytön jälki näkyy laukussa - poninkarva hevoslogossa on paikkapaikoin kulunut kokonaan pois ja laukun kulmista on pintakangas melkein puhki. Pintamateriaaliltaanhan tämä laukku on tukevaa villakangasta, sisus pehmeähköä violettia vuorikangasta.
Laukusta toiseen liikkuvien perustarvikkeiden lisäksi sisältö laukussani on tällä kertaa maltillinen ja kovin suloisesti monenkirjava - kaikkea tarpeellista eriparihanskoista vihreisiin kirjontahelmiin

Yksinäinen laukun pohjalta löytynyt pinni kaverinaan pakkauksesta pudonnut burana 
- hurmaavia pieniä yksityiskohtia, eikö? 

Vai kertookohan ne pikemminkin siitä, että laukkua voisi tyhjennellä useamminkin ihan pohjia myöten?

Rakkolaastareita, sisupurkkaa ja kassin taskuun unohtunut HKLn arvokortti (toivottavasti kortissa on arvoa jäljellä, siinä tapauksessa löytynyt kortti on vielä iloisempi ylläri). Kirjan nappasin aamulla kassiin sängynvierestä - on sen verran mielenkiintoinen kirja, että haluan lukea sen mahdollisimman pikaisesti loppuun. 

Tuohon kirjaan sisältyy muuten hauska tarina. Kirja oli ilmeistynyt minun nimelläni vaustetussa paketissa  työpöydälleni - anonyymi lahja from out of the thin air, kun kirjan tilaajasta ole minulla mitään hajua tänäkään päivänä.

Elämän pieniä hämmentäviä mysteerejä tälläiset lahjat.
Laittaa kiitollisena hymyilemään.

Kiitos.

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja