8. joulukuuta 2014

Hei me lennetään taas - Hello PrahaTyömatkailua Finnairin sinivalkoisilla siivillä, tälläkertaa kohteena Praha ja matkaseurana työtoverini Sanna. Luvassa on muutama hyvinkin työntäyteinen päivä - toivottavasti myös jokunen hetki huvituksia ja vähän jouluostoksia. 

Lentokoneessa meille ojennettu terveysselvityskaavake Ebolaa ja Afrikassa oleilua koskien hymyilytti hiukan - meidän lentoreittihän kulkee Helsingistä Prahaan täällä kaukana pohjoisessa - mutta eikai milloinkaan voi olla liian varovainen. Ensimmäistä kertaa törmäsin Ebolaan nyt muualla kuin uutisotsikoissa.

Ohikiitävän hetken verran Ebola oli minun elämässäni jotenkin käsinkosketeltavan todellinen juttu. 

Tuon annetun kaavakkeen palautus ei ihan sujunut minun osaltani paikallisen hallinnon suunnittelemalla tavalla - onnistuin nimittäin sotkemaan kaksi paperia toisiinsa ja tiputin tuohon lentokentällä matkustajia vastassa odotelleeseen keltaiseen "palautelaatikkoon" terveysselvityksen sijaan vahingossa käytetyn lentolippuni. Hups - no, mikäli jotakin lisäselvitettävää ilmenee, niin kaipa ne minut löytävät lentolipun tiedoillakin.

Ollaan lopultakin turvallisesti saavutettu Praha ja majapaikkamme Plaza Alta hotelli. Iltapala nautittu, vesipullo hankittu - seuraavana ohjelmassa on hyvien yöunien vuoro.

 Blogin puolella luvassa ajastettuja tarinoita parin seruaavan päivän ajan - minä palailen Prahan kuulumisien kera viikon lopulla!

Terveisiä Prahasta!

Rakkaudella,
Sallamari

ps Rakas Joulupukki, uusi kamera - sellainen pieni kätevä pokkari - olis aivan ihana. Huomaan, itsekin että blogin kuvat eivät ole ihan-niin-skarppeja-ja-hienolla-syvyysterävyydellä-varustettuja, kuin mitä toivoisin. Kuvaahan tuolla kännykälläkin, mutta olisi se aika hienoa taltioida tarkkoja ja teräviä kuvia tälläisiltä reissuilta - eikös?

Ei kommentteja