2. joulukuuta 2014

Kotiminä

Etätyöpäivä ja arkinen kotiminä sohvalla.

Muutamassa seuraamassani blogissa on viime päivien aikana ollut erisortin kuvahaasteita ja kertomuksia niistä arkisista kotona vietetyistä hetkistä. Kysymyksiä siitä, miltä bloggari näyttää ihan vaan kotioloissa ja ihania kuvallisia vastauksia noihin kysymyksiin.

Niistä inspiroituneena ajattelin tänään kertoa miltä minä näytän kotioloissa tälläisenä etätyöpäivänä. Asetin kameran pöydälle,  ajastin autolakaisu avuksi ja naps! - kuva minusta hiljaisen sohvalla kotiasussa. Tuollatavalla minä työskentelen etäpäivinä, risti-istunnassa olohuoneen sohvalla läppäri sylissä - erogonomisesti asento on kyllä aika ouch!, muta jotenkin minä aina eksyn istumaan juuri tällätavalla risti-istunnassa.  Tätä kirjoittaessa huomaan taas kerran päätyneeni  risti-istuntoasentoon

Kotivaatteista sananen - rupesi itseäkin naurattamaan tavaomainen kotiasuni. Koko hyvitus kotiasun suhteen lähti liikkeelle viattomasta kehusta, eilen junassa yksi kanssamatkustaja kehaisi asuani ja kertoi iloiten miten hänen mielestään olen työpäivinä aina sangen tyylikkään ja kauniin näköinen. Johon vastasin kiitoksella, että minä tykkään kyllä pukeutua ja laittautua.

Aloitin päivän tänään reilulla tunnin mittaisiella reippaalla kävelylenkillä - vähän vaihtelua junamatkustamiseen ja tavanomaisiin arkirutiineihin. Hymyilin itsekseni kävelylenkin varrella miettiessäni tuota saamaani tyylikehaisua ja sitä, miten erilaisesti tänään pukeuduinkaan ihan normaali työaamuun verrattaessa - päivän asuna kevyttoppahousut ja -takki sekä syvälle (melkein silmille) päähän kiskottu korvaläppäpipo.

Kotona ollessani kiskon ylleni tuon kotikissa-asun - tunikan, trikoot ja villasukat. Rakkauteni erilaisa huivipäähineitä kohtaa näkyy myös kotipäivinä. Itseäni vartehan minä niihin pukeudun - ja oma peilikuva saa hymyilemään vähä leveämmin, kun peilistä näkyy huivipäähineellä somistettu minä.


Tälläisiä kuulumisia kotisohvaltani tänään.

Ah, huomasin parissa blogissa haasteen, jossa haastettiin muita bloggaajia paljastamaan millaisissa asuissa he viettävät aikaa kotona - joten Lara, jos sattumalta bongaat tämän tekstin niin tässäpä tulee haaste. Haastan sinut kertommaant kotiasustasi (mielellään kuvtettu kertomus ja niin että DJ pääsee kuvaan mukaan, jookos?).

Mukavaa tiistaita!

Rakkaudella,
Sallamari

4 kommenttia:

 1. Toi kuulostaa hauskalta, mäkin voisin tehdä samanlaisen :D Varsinkin kun mun kotiasut on tyyliä leijon bokserit ja joku kauhtunu teepaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitikin sulle sanoa, että mä haluan haastaan sut kanssa tähän (just siksi että mä ounastelinkin että kotiasut on jotakin aivan legendaarista poikaystävänboxerit-ja -kulahtaneinpokemontaita -linjaa)

   Jee, mä niin hastan sut!

   Poista