23. joulukuuta 2014

Onnea on meidän yhteiset hetket


 Ihana (vaikkakin aavistuksen rankka)  päivä meillä eilen - Minä ja PikkuS vietimme yhteisen päivän kaksisteen Helsingissä. Ensin vuorossa tiukka pätkä ahkeaa työntekoa -  muutaman keskeneriäsen homman loppumetreille saattamista. 

PikkuÄssän työpäivään kuului hiukan jännittävää toimisto-oleilua sekä luistelua Rautatientorin jääkentällä ( tuo kenttä nimittäin sijaitsee aivan työpaikamme edessä). Seurakseen PikkuS sai työtoverini ihanat tytöt ja kokonaisuudesta muodotui sellainen win-win -tilanne iha kaikille osapuolille - äidit saavat työt rauhassa tehtyä ja tytöt riehakkaan hetken talvisen ulkoliikunnan parissa. Mikä ehkä hienointa tässä järjestelyssä PikkuÄssän kannalta oli se, että luisteluhetken ajan sai olla todella iso tyttö, niin iso että äiti rohkenee odoittaa isosti luottamusta ja antaa rauhan luistella ihan tyttöjen kesken ilman aikuisen kyttäävää valvontaa. Äiti kyllä kävi muutaman kerran kurkkaamasta ikkunasta, että missä kentällä mennään - hyss, eihän kerrota kellekkään tästä vakoilusta jookos?

Tiukan työputken jälkeen oli aika reissun parhaan osuuden - jännittävää seikkailua Helsingissä. Suunnattiin Stockmannille jouluikkunaan katselemaan. Oi voi miten ikkuna herätti paljon kysymyksiä ja mielipiteitä pienessä tytössä. Onko täällä aina tälläistä? Mikset sä oo tuonut mua tänne ennen? Ensi vuonnakin me kyllä tehdään tälläinen retki, koska täällä on niin kaunista ja kivaa.

. Pienen tytön kaikki toiveet tuli toteutettua - BurgerKing lounas, Starbucks kaakaota, BubbleTea välipala, Stockalla shoppailu sekä muutamat pienet itse ostetut joululahjat itselleja

Päivän parasta antia kuintenkin PikkuÄssän sanojen mukaan oli äidin kanssa olo.


Joulujuhlatunnelmia koululla
PikkuÄssällä juhla-asuna toimi tuliaisina saatu Unkarin kansallispuku.

 Ihan paras mieli yhteisestä päivästä jäi kummallekin.
Äidin ja tyttären arvokkaita - mutta valitettavan harvinaisia - yhteisiä hetkiä.

Ensi vuodelle lupaan itselleni järjestää enemmän tälläisiä rakkaita ja arvokkaita äidin ja tyttären yhteisiä hetkiä. On rohkeasti otettava aikaa itselle ja rakkaille ihmisille ympärillään.

Because I am worth it.
And furthermore my loved ones are worth it.

Rakkaudella,
Sallamari ja PikkuS

Ei kommentteja