28. joulukuuta 2014

Välipäivätunnelmia - Date Night ja Blogiuudistuksia

Viilea Movie Date Night.
Kirpparilöytöturkkini on 100% ystävällinen
 - kierrätetty, vanha ja keinokarvaa.

Nämä joulun välipäivät ovat sujuneet  ennakkosuunnitelmien mukaisesti aikalisän merkeissä.
Olen levännyt kunnolla ja hoitanut vähälle huomiolle jäänyttä parisuhdetta. Ottanut perheaikaa ja nauttinut kiireettämästä kotonaoleilusta. Erityisen onnellinen olen eilisestä Movie Date illasta JunttiPeen kanssa - sillä ehtihän siinä vierähtää lähes vuosi siitä, kun edellisen kerran olimme yhdessä elokuvissa - Hobitti saaga on kokonaisuudessaan nyt nähty.

Myös blogi on saanut paljon kaipaamaansa huomiota tässä välipäivien aikana - uusittua ilmettä ja hiukan tuoretta sisältöä. Yhteistyökumppanien osalta kuvasin uudelleen AfriMoodin kanssa yhteistyönä toteutetun mekon - nyt esillä olevissa kuvissa mekon räiskyvät värit pääsevät oikeuksiinsa talvista taustamaisemaa vasten.

Lisäksi blogin yleistunnelma sekä blogin kautta välittyvä sanoma oli edellisessa olomuodossaan tullut tiensä päähän. Blogihan on omalla tavallaan elossa ja ikään kuin elävä "olento", jotakin sellaista joka kasvaa ja kehittyy itsenäisesti minun rinnallani - kasvaen samassa suhteessa kuin minä kasvan omassa elämässni. 

Blogini aloitti syömishäiriöblogina - turvasatamana, jossa ensimmäistä kertaa elämässäni rohkenin rehellisesti kertoa elämästäni. Aivan aluksi blogi oli suunnattu minulle itselleni, vähitellen kirjoitin vertaistuen hengessä myös lukijalle suoraan osoitettua tekstiä. Akuutista sairastamiskertomuksesta blogi siirtyi toipumistarinaksi - jälleen kerran se oli turvasatama, jossa minä avoimesti saatoin ääneen ajatella asioita ja kaikkea elämässä tapahtunutta. Miten yksi asia teki tavattoman kipeää, vaikka samalla hetkellä toinen juttu ei tuntunut yhtikäs miltään.

Toipumismatkani varrella olen saanut tutustua BodyPositive -ajatteluun. Itseoikeutettuun lupaan rakastaa omaa kehoaan ja itseään juuri tälläisenä, juuri tässä kohtaa elämää.

Kehopositiivinen ajattelu on mullistanut elämäni.

Sen myötävaikutuksesta olen löytänyt rohkeuden rakastua itseeni.
Rakastaa itseäni ja omaa kehoa juuri tälläisenä kuin tänään olen.

Tätä rakkaudellista BodyPositive -ilosanomaa pyrin omalta osaltani levittämään ja viemään eteenpäinn. Tavoitteenani on omalla esimerkilläni rohkaista ihmisiä ympärilläni tutustumaan BodyPositive ajatteluun ja rohkaistua rakastumaan omaan itseensä.

Blogin päivittäminen toipumislogista BodyPositive Lifestyle -blogiksi tuntui luontevalta tavalta siirtyä uuteen vuoteen - uusi vuosi, uusi aikakausi blogissa.

Uusi BodyPositive ajatteluun nojaava turvasatama - paikka jossa voin jakaa itsensä rakastamisen ilosanomaa ja oman keho rakastamisen ihanuutta.

Rohkaista ja inspiroida toisia avaamalla omaa elämääni hiukan valoittamalla elämäni inspiraatiolähteistä.

Miten inspiroitunut olenkaan valkeasta maisemasta ja lumesta.

Something new and whole lotta old - siinä blogini uudet tuulet tiivistetysti. Luvassa on tuttua juttua - tarinoita, tapahtumia, MyStyle -asukuvia, Project 333 filosofiaa, liikunnan ilon löytämistä ja kehopositiivisia inspiraatioita.

Toivottavasti piipahdat lukemassa tarinoitani jatkossakin.

Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja