1. helmikuuta 2015

Fat is what I have, not who I am


For anyone who thinks they know me,
because they can see what I have,
I must state - I am sorry, but you totally wrong with you thoughts my dear!
,You do not know me at all!
I am more than a size tag.
I am more than one single label - FAT.

Miten iloiseksi kultaiset paljetti leggingsit voivatkaan ihmisen tehdä,
Minä niin rrrakastan näitä housuja - ne ovat hullunkuriset, käsittämättömät ja saavat hymyilemään

OOTD
Headress - selfmade.
Top - self made from old pair of regular bra and feathers
Golden Sequin pants - H&M
Shoes - 2nd hand treasure


Mä olen aivan rakastunut ihaniin inspiroiviin BodyPositive aktivisteihin - Tess Munster, you eat my heart out. Päivä päivältä osaan itse rakastaa omaa kehoani enemmän. Päivä toisensa jälkeen huomaan miten paljon ehdottomammin osaavan iloita omasta kehostani osoittaen sille ansaittua kiitosta.

Mitä vahvemmaksi rakkauteni omaa kehoan kohtaan kasvaa,
sen onnellisemmaksi huomaan päivä päivältä tulevani.

Kehorakkauden kasvutarina on koko maailman nähtävissä 
- löytämäni sisäinen onnellisuus loistaa myös ulospäin.

BodyPositive/BodyAcceptance -ajattelun löydettyäni kipupisteiden määrä ellämässäni on vähentynyt aivan valtavasti - asiat vain ikään kuin ovat pala palalta loksahdellut paikoilleen. Tajusin,että tuollaisessa ajattelussa kiteytyy juuri se viesti jota minä haluan viedä maailmassa eteenpäin.

Nyt olen valmis olemaan BodyPositve Inspiration toisille tuomalla rehellisesti esille kehorakkauden löytymisen ihanuutta puhumalla rehellisesti ja rohkeasti kehorakkaudesta kuvien ja tekstin avulla. Tarkoituksena on kannustaa ihmisiä etsimään ja löytämään pyyteetön rakkaus ja vaatimuksista vapauttava armelias näkökanta omaa kehoa kohtaan.

Love yourself today the way you are today.

Eilen otin itse ison askeleen omalla Body Acceptance polullani. Tein jotakin sellaista, mitä en hurjimmissa kuvitelmissanikaan vielä hetki sitten uskonut rohkaistuvani tekemään.

Paljastin yhden suurista kipupisteistäni - keskivartaloni rehellisessä olomuodossaan - maailmalle.
Miten olenkaan hävennyt vatsaani - sitä kaikkea hyllvvää,  lilluva ja kaikienlaisille laineille taipuvia lihakasaa. Normithan sanovat, että vatsa on ruma ja pidettävä visusti piilossa mikäli pyykkilauta nomit eivät täyty. Kaikki muunlaiset mahat ovat hävetäviä  - laiskan ja saamattoman ihmisen merkkejä.

Bulllshit!

Vatsani kertoo yhdestä lapsesta, hyvästä ruoansta, vuosien näännytyksestä, vuosikymmenien sairastamisesta
 - se kertoo eletystä elämästä.

Se on ihana kaikkine hyllymisineen ja laineineen. Se on ehjä ja terve - pysytellyt sitkeästi kanssani läpi kaikki ne päivät kun minä sisäistä kipuani kärsien olen sitä kaikin voimin kiduttanut koittaen saada sen haihtumaan ja katoamaan olemattomiin. Poissa silmistä, poissa mielestä - tiedättehän.

Vatsaani on piiretty myös tatuointien muodossa isoja paloja elämäntarinaa- kylkilihoissa seisova kurki on paitsi kaunis, myös muistutus tärkeästä ihmisestä.

Eilen ensimmäistä kertaa elämässäni oli valmis paljastamaan vatsani maailmalle sitä ehdoitta rakastaen. Valehtelisin, jos väittäisin etteikö minua jännittänyt tuo eilinen Fetish Bile asuvalintani.  Mitä muut minusta ajattelevat - entä jos ne eivät pidäkkään musta?
Entä jos mä näytän niiden mielestä nauettavalta ja rumalta?

Vastaus tähän kaikkeen epävarmuuteen kiteytyy niinkin yksinkertaisessa totuudessa, kuin että tässä maailmassa ihminen on vastuussa ainoastaan omista ajatukistaan. Muiden ihmisten ajatuksiin - tykkäämisiin ja tykkäämättömyyteen - minä en voi vaikuttaa. Muiden ihmisten ajatuksia säätelee heidän sisnäinen maailmansa - heidän pelkonsa, heidän elämänkokemuksensa ja heidän tahtonsa rakastaa asioita maailmassa vilpittömästi.

Minä itse voi vaikuttaa siihen, miten vilpittömästi minä rakastan!

Kun rakastaa vilpittömästi - aidosti ehdoitta,
on viimein vapaa tarpeesta miellyttää muita.

Eilisen asuvalintani kantava voima oli siinä, että minä vihdoinkin olin valmis tunnustamaan rakastavani jokaista neliösenttiä itsessäni - niin verhottua ja kuin paljasta pintaa. Minusta tuntuu hyvältä ja minusta näissä vaatteissa minä näytin sellaiselta, että pidän ehdoitta itse omasta kuvastani.

Minulla on vapaa olo.
Muiden mielipide minusta on olemasta merkitsevä voima minun tekemieni valintojen takana.

Tässä kohtaa etikettisäännöillä tai yleisillä pukeutumiskehoituksilla ei ole roolia, kun kyseessä on  Fetish Club- tapahtuma ei siis etiketin varjeluksen alla olevasta tilaisuus. Etiketti kuitenkin painaa pukeutumista mietittäessä vaakakupissa paljon - juhlta tilasuutena on sellainen, että se ansaitsee tulla kunnioitetuksi tilaisuuden hengen mukaisella pukeutumisella. Siksi etiketti on todella hyvä ohjeistus, eikä sitä tule rikkoa rikkomisen ilosta itsensä rakastamisen nimeen vannoen.

Fetish Club on minulle täydellinen tilaisuus tutkia oman kehon rakastamista ja  niitä tunteita mitä "kiellettyjen" kehonosien paljastaminen kaikkien nähtäville minussa herättää - tutkimusmatkailua tuvallisessa ja suvaitsevassa ympäristössä. Olen vuosien saatossa  kirjoittanut omaa kasvutarinaani bilepukeutumisen kautta - edennyt pienin askelin.  Kokeillut ja testannut - yrittänyt ja erehtynyt. Ollut epävarma ja yrittänyt liikaa - kuluttanut ylettömästi energiaa miettien pitääkö nuo nyt minusta tälläisenä vai pitäisikö sitä olla vieläkin enemmän - tuntenut tyhjyyttä ja onnetonta oloa.

Mutta ei erehtyminen ja yrittäminen turhaa ole ollut, itseasiassa se on ollut äärittömän tarkeä osa koko tätä oman kehon pyytteetöntä rakastamista kohti vienyttä kasvuprosessia.

Nyt elämässäni on läsnä rakkaus itseä kohtaan ja siitä säteilevä onnellisuus.

kaunis - rietas - onnellinen

Näin voin kiteyttää eilisien bileiden tunnelman.

Sydän on täynnä kiitollisuutta.
Kiitos, että olen saanut kulkea matkaa ja päässyt perille tähän pisteeseen.
Kiitos onnistumisen ja epäonnistumisen kokemuksista,
kiitos oivaltamisesta ja erehtymisestä.

Niiden kautta minusta on kasvanut rakkautta loistava ihminen.
Niiden kautta olen löytänyt tarpeen viedä kaiken mahdollistavan rakkauden ilosanomaa eteenpiän!

Love yourself today just the way you are today!
Because you are worth it!


I can do it and so can you!
Uskokaa ja pienin askelin rohjetkaa kokeilemaan.


Uskaltauduin pukemaan myös tämänn näyttävn kaulakorun.
- Actually I kinda like it.

In English

Today Im all about self love/ body love.

I have lately been so hooked to everything about  Body Positive/Self Acceptance - movement. I have fallen in love with Tess Munster - she is so super cool and inspiring!.

From Body Positive ideology I have learned how amazing I actually am, just the way I am today.

I have learned to love myself.

Last night I went to a Fetish Club - first time ever I bared my mid section.
And I felt like a million bucks - pretty, lovable and confident.

Because I am today able to love every little piece of me - as perfect or imperfect society my think  my pieces are. For me everything in me is lovable the way things are. No more I am willing to hide or change something, just because general opinion says something is wrong  or ugly.

My body is my greatest treasure - created by for this live from living the life.
Sad stories, success stories - pain and pleasure.
My body tells about all of that.

I a worth of happiness. I am worth of love.
To be loved today just the way I am today.


In the future, more Body Positive Attitude ahead!


*****

Lisä Body Positive hehkutusta taatusti luvassa.
Stay tuned.

Rakkaudella,
Sallamari


ps. kuvat ovat 100% no photoshop, no filters

Ei kommentteja