3. helmikuuta 2015

Kuukauden kosmettiikkalöydötLöysin alennuksellayhde euron kappalehintaan nämä neljä eri sävyistä  Maybellien Color Tattoo 24HR voidemaista luomiväriä. Tuote on minulle entuudestaan täysin tuntematon ja ostin purkit ensisijaisesti hauskojen sävyjen ja edullisen alennus hinnan vuoksi. Normaalihintaisena olisin olisin näistä sävyistä hankkinut ainoastaan tuon kullansävyisen napin - kulta on näistä sävyistä minun silmääni se kaikista kiehtovin ja toivottavasti myös monikäyttöisin. Kullansävyisiä meikkiejä minulla ei entuudestaan juurikaan ole.

Väri purkissa on koostumukseltaa tahmea, muttei geelimäinen. Mietin värikpurkkeja kädessäni pyöritellen parasta tapaa levittää tätä sävyä. Muutaan kevyen kämmenselkään piiretyn testiviivan jälkeen päädyin sellaiseen luovaan ratkaisuun, että pumpulipuokolla ja puolihuolimattomalla otteella levitellen väristä saa aika kivan tuloksen irti. Leveään pensselin kanssa levitys toimii myös - väriä saa levitettyä luomille pumpulipuikkotekniikkaan intensiivisemmin.

Rajausväinä Color Tattoo minusta ei toimi erityisen hyvin. Rajauksen lopputulos on kapeallakin pensselillä hitusen suttuisen näköinen. Jos pitää pehmenistä utuisen oloisen tuote voi toimia rajaukseen kelvvollisesti. Minä itse pidän tarkoista ja aavistuksen "kovan" oloisista eye liner viivoista, joten geeliväri on ehdoton suosikkini rajauksiin.
Tammikuun kosmettiikkatuotteena sorruin minäkin - mainoksen uhrina - kokeilemaan tuota paljon mainostettua Garnierin Miselli kasvovetta. Batter Later than Never - niihän se menee, nykyisin olen siis minäkinn tyytyväinen miselliveden käyttäjä. Talvikuivalla ihollani tämä Garnierin perusmarkkettituote tuntuu toimivat hyvin. Tunnustan rehellisesti olevani aavistuksen huolimaton ihonhoitaja, sellainen peruspirkko jonka jokailtainen ihonhoitorutiini on yksinkeraisuudessaan meikkien pesu ja kasvojen rasvaus -kombinaatio - and thats all!

Naughty Lady and I know it - tässä iässä olisi kai aika hiljalleen ruveta panostamaan ihonhoitoon. Voisin jälleen kerran huokaista fraasin Better Later than Never ja että kyllä minä joku päivä vielä ymmärrän hyvän päivittäisen kasvojenhoitorutiinin tärkeyden.

Sitä oivallusta odotellessa.

Maybelline luomivärien lisäksi bongasin alennusmyynneistä jokusen muunkin tuotteen. 

Lumenen Natural Code Candy Smile jumbohuulikynät ovat nekin uusi tuttavuus minulle. Nappasin itselleni kaksi herkullista sävyä tumman marjanpunaisen ja candy pinkin. Valitettavasti en löytänyt noista jumbokynissä printattuna nimeä tai numeroa värisävylle, jotenkuvaa  tarkemmin en tällä kertaa noiden kynien sävyjä pysty esittelemään. Kynät ovat olleen ahkerassa käytössä ostosta lähtien. Kynien koostumus tuntuu mukavalta huulilla - jälki ei leviä päivän aikana häiritsevästi  huulten ulkopuolelle ja syömisen jälkeensä jättämät pienet kulumat huulipunassa on helppo paikata uudella kevyellä värikerroksella.

Luomivärin ja huulipunien lisäksi alennusmyynnistä tarttui mukaani pari Lorealin valoa heijastavaa Lumi Magic pohjatuotetta - valokunä ja meikinalusvoide - tuttuja perustuotteita jotka toimivat ihan kelvollisesti hyvän pohjan luomiseen.

Viimeinen esiteltävä näistä kuukauden meikkilöydöistäni on Tokmannilta bongaamani Eveline ebrändin BB-voide. Eveline on suomessa ainakin verrattaen tuntematon merki joka mielletään varmaankin edullisen hintansa (sekä myyntipaikan) vuoksi ehkä "halpistuotteeksi".  Hassua sinällään, sillä esimerkiksi useampi brittiläinen lehti Cosmopolitann mukaan lukien on arvosteluissaan rankannut Evelinen BB voiteen BB-voide kategorian kärkisijoille.

Voidetta on saatavilla ainakin paria eri väriä (itse ostin epähuomiossa ensin tummemman ja piti kipasita uudelleen ostamaan vaaleampi sävy) ja samalta merkiltä on saatavilla myös erillinen BB-voide herkästi rasvoittuvalle iholle. Voide on paras kokeilemani BB-voide - kevyt ja miellyttävä kasvoilla. En ole suuri BB-voiteiden ystävä, sillä kaikki tähän asti kokeilemani BB-voiteet tuntuvat enimmäkseen joko kaisevan tai kuorioutuvan kasvoiltani päivän mittaan jättäen jälkeensä laikukkaan naaman. Evelin voide on tuntunut parin lyhyen kokeilukerran perusteella tähän asti parhaimmalta BB-voide tuttavuudeltaan. Kokeilut ovat olleen sen verran kevyitä ja lyhytkestoisia, että suurta suitsutusta en voiteesta vielä voi antaa.

Rimmelin voidemaisen poskipunan nappasin alekorista senkin. Olen pitkään miettinyt yhden voidemaisen poskipunan hankintaa - minulla sitten on sellainen kauniissa lämpimän kirsikkaiseen taittavassa heleässä sävyssä.

Hiusin hienoista alelöydöistä johtuen kuukauden meikkiostosmäärä vaikuttaa valtavalta. Rahallisesti puhutaan tälläkin kertaa alle 30 euron sijoituksesta - Misellivesi yksin nappaa summasta kolmanneksen.

Onko ostoslistani tuotteet sinulle tuttuja?
Millaisa käyttökokemuksia teiltä löytyy?

Meikki on tehty tässä tekstissä esitellyillä tuotteilla.
Meikkipohja Eveline BB-cream sävyssä LIGHT
Meikin alla Loreal Lumi heleyttävä primer voide. Valokunä poskipäillä Loreal Lumi.
Ylä- ja alaluomilla Maybellnen Color Tattoo 24hr kullan sävyssä.
 Rajaus Maybelline Color Tattoo 24hr sävynä musta.
Poskilla Rimmelin voidemainen poskipuna sävyssä Sunlight Chery
Huulilla pinkki sävyinen  Lumene Natural Code Candy Smile
Kuva on käsittelemätön - no Photoshop, no filters.
In English

Time for my monthly makeup review. 
Last month I have bought unusually large amount of makeup - thanks to very good Sale bargain findings. I found these Maybelline Color Tattoo 24HR cream eye shadows for 1 euro per jar super bargain price - I had to buy them in all available colors.  And those were not the only bargain treasures of the month. I also found L'Oreal True Match Lumi primer and highlighter pen for less than 3 euro price. 

I also bought myself my first ever bottle of Micellar Cleansing Water. That is totally new product for me and I chose to go for Garnier one - good supermarket quality and very easy to pick up with regular weekend grocery shopping tip. So far so good - I am happy with the cleaning result of Garnier Micellar Water. 

My skin seems to like that Micellar stuff and looks currently nice and healthy. Winter is not usually the best time of the year for my skin;  I tend to get dry red sports all over my face - caused by the harsh Finnish winter weather. I have made to  my daily makeup and cleaning routines lately and that seems to improve my conditions -  I have changed tab water to micellar water and  regular foundation to lighter BB-cream.

Make on my picture today is done by using my January Beauty Bargains.
It looks very nice and fresh and Im totally in love with new pink jumbo LipPen.

Im so happy for all my January cosmetic buys.

*****

Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

 1. Piti ensin kommentoida tähän ihan vaan että mullakin on toi Maybellinen tattoo luomiväri, sellanen tumman pronssinen sävy muistaakseni, kerran oon vaan koittanut kun jotenkin tulee aina lätkittyä niitä tuttuja turvallisia. En muista käytinkö sitä sillon luomivärin pohjustukseen vähän niinkun ja just viimeviikonloppuna ajattelin koittaa uudemman kerran mut en sit löytänyt sitä niin unohtu. Pitääkin nyt tän perusteella kaivella se esiin ja vähän tutkailla. Ite muistaakseni levitin ihan sormella sitä.

  Niin mut sit huomasin ton miselliveden ja itekin mainoksen uhrina oon meinannu sortua ostaan sitä mut en kuitenkaan vielä oo :D Koska en enää muista ees mihin tarkotukseen se oli, johonkin meikinpoistoonko vai kasvovedeks xD Sen takia en oo viittiny ees perehtyy tarkemmin :3 Kerro mulle kannattaisko?

  SIT tosta Evelinen BB voiteesta, oon nyt varmaan kolme neljä tuubia lääpiny naamaan sitä turkoosia putkiloo ja se on oikeest parasta mitä oon koskaan koittanut. Vähän harmittaa kun noilla on täällä sellanen halpismaine - ei sillä, ettäkö halpameikeissä ois mitään vikaa. Mutta kun haluaisin käyttää jotain esim MACia, mutta miks vaivautuis kun näin halvalla saa noin hyvää kun toi Evelinen?!

  Niin sit vielä noista huulipunista, että oliko sulla maanantainakin ja perjantaina jompaa kumpaa huulissa, kattelin muistaakseni mpolempina päivinä et onpa vitun hyvän värist huulipunaa ja olin vähän kateellinen mut en sit ehtiny esittään mun kysymystä tai mainitseen kai asiasta kun siinä oli just joku juttu meneillään.

  Ei muuta!

  /flood

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan hieno word flood :)

   Misellivesi saa multa aaaaaa "kyllä kannattaa" -äänen. Tai ainakin kannataa kokeilla - hinta/laatusuhde on sen verran lempeä että tiukkakin budjetti kestää kokeilun.

   Noita jumbokyniä mä olen käyttänyt vuorotellen huulissa (sekä ma että pe) ja buenoa, että niiden olemassa olo on tullut huomattua :)

   Poista