11. maaliskuuta 2015

I'm an adventurer, looking for treasure

OOTD - Ensimmäinen Kevätpäivä
Ensi kertaa tänä vuonna rohkenin laittaa ihonväriset sukkahousut

Tiedättekös mitä, tänään taas se on arkiviikon paras päivä - keskiviikko eli tanssituntipäivä. Tanssitunti oli huippuhauska tänään ja nautin siitä täysin siemauksian - siitäkin huolimatta, että aivoni eivät vieläkään ole täysillä mukana tässä kevään tulossa. Tällä hetkellä tuo perusvire on vähän hitaan oloinen ja aavistuksen alavireinen sävyltään.

Tietoisena tästä haastavasta kevätvaiheesta olenkin omistanut viime viikot itseni kanssa työskentelylle - juuri nyt tuntuu oikealta antaa paljon aikaa ja huomiota sisäisen äänen kuuntelulle.


Vuoden 2015 ensimmäinen aarrekartta

Päädyin luomaan itselleni aarrekartan selkeyttämään Todellisen Minäni ääntä. Viimeksi kuluneina viikkoina on ollut runsaasti päiviä, jolloin olemattomista asioista kumpuavat paniikkiajatukset tuntuvat kimpoilevan superpallon tavoin ympäriinsä - tahdon sitä, tahdon tätä, en tahdokkaan tai tahdon sittenkin. Aarrekartta tuntui juuri nyt oikealta työkalulta tähän tilanteeseen.

Aarekarttani teema on selkeyttäminen.

Huomaan, että nuo paniikkiajatukset aika usein haluavat kietoutua ulkonäköteeman ympärille. Ostamiseen pakeneminen tuntuu hyvältä vaihtoehdolta - voisihan sitä aina ostaa itselleen samanlaiset vaatteet ja esineet kun tuolla toisellakin on, että sitten minunkin elämäni olisi ehkä jotenkin ihanampaa ja tasapainoisempaa.

Oikeasti, olen minä ihana ja viehättävä juuri tälläisenä 
-tässä hetkessä, tällä tyylillä ja ja tekemieni valintojen keskellä.
Vaikka ääni takaraivossa uskottelee aivan toista.

Palapeli aarrekartan alalaidassa muistuttaa minua siitä, että elämä oikeasti on yksi iso projekti jota on lupa rakennella rauhassa. Mihinkään ei ole kiirre - varsinkaan ei ole kiire valmiiksi. Jokainen paikkansa löytävä pala on itsessään jo saavutus, josta on syytä (ja ennen kaikkea lupa) olla iloinen ja kiitollinen. Kansiot kuvaavat mielen järjestystä - sitä, että elämässä on kaikelle oma aikansa ja paikkansa. Maltillisuudessa ei ole mitään pelättävää . Että elipä sitä rohkeasti vaikka miten rauhallista tahtia, tulee kaikki se mitä on tarkoitettu tapahtumaan elämässä tapahtumaan. 

Aikaa on.

On aikaa liikkua ja huolehtia itsestään. 
Osoittaa rakkautta itselleen hyvän ruoan ja hyvää mieltä tuovan tekemisen välityksellä.

*****

In English

Today is the best day of my workweek! It is Wednesday and that means Dance Lessons.
We have such a great time today dancing Charlestone.
 I feel right now so happy and blessed after such a good time. 

I have been feeling a bit blue lately - Spring Time and my brain just does not get along to spring mood so very easy. It feels like my brain is at least 4 steps behind right now - feeling a bit confused and moody. Seasonal blues - that is how professionals call these sort of spring time mood swings.

It will be gone within few weeks.
Everything will be bright again.

Meanwhile I have focus my attention to many sort of self help programs - just to ease my current state of being. I am a big fan of Treasure Map making, so I once again created treasure map to manifest messages of my True Self.

Theme of my latest Treasure Map is Lucidity.

The picture of a Puzzle on the bottom of my Treasure Map is to remind me about time. To assure that there is no need to hurry things in this life - everything that is meant to happen, will happen. No need to rush towards the final goal. It is ok to enjoy this puzzle - to celebrate and show gratitude for every moment a piece finds it rightful place.

The colorful files on left bottom corner remind me about natural order. I need to assure myself from time to time, that things will happen in this life in right order and at correct time. When I am truly ready to face something, I will find that certain something in front of me.

So no need to hurry or rush.

Love, live and enjoy every single day.

There is enough time to make yourself feel good.
There is enough time to feed and nurture yourself.
30 minutes of solid movements for my body  few times in a week
- there is time for that in my life.

So very very powerful and encouraging my Treasure Map here is.

I like it a lot.

Have anyone of you ever done Treasure Maps?


*****

Iloisia kevätpäiviä sinne ruudun toiselle puolelle!
Onko aarrekarttailu sinulle tuttua?
Aarrekarttaileeko joku teistä siellä ruudun toisella puolella?

Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja