27. huhtikuuta 2015

Bloggers' Inspiration Day

Ehkä paras Ginger Beer ikinä - Ginger Joe. Kiitos BID, että Joe löysi tiensä elämääni.

Lauantaipäivästä Helsingissä alkaa kohta muodostua tapa, kun kaksi viimeistä lauantaina on vierähtänyt Helsingissä mitä parhaimmassa seurassa. Viimeksi kulunut lauantai vierähti ihanaisen  Laran avecina indiedays Bloggers' Inspiration Day -tapahtumassa.

Perinteiseen tapaan sovittiin Laran kanssa tärskyt rautatieaseman Kivimiesten alle ja kärppänä suunnattiin itse tapahtumapaikalle heti puoliltapäivin. Sattumalta bongattiin kulkumatkalla Kampin kauppakeskusksen käytävältä kaksi ihanaa bloggarityttöä Sara ja Iiny. Niinhän se menee, että  More the Merrier + yhtä matkaa jatkettiin siitä nelistään kohti Maxinea.


Superihana Lara ja kuoseillaan minut lumonneet Lolita mekot
Kissamekko kantoi Frillycakes blogin Saija ja lintuhäkki mekko kuuluu Milky Oolong -bloggaajan kokoelmiin.
Kissoja ja lintuhäkkejä - olen lumoutunut.


Tässä kohtaa on hyvä kertoa, että tälläiset teemapäivät ovat  pelottaneet minua valtavasti. Minä kun joskus onnistuin luomaa selkeän kuvan itselleni, että olen aivan äärettömän onneton sosiaalisissa tilanteissa - so totally Socially Awkward - lisätään vääristyneeseen minäajatukseen iso joukko uusia ihmisiä plus tapahtuma,  jonka ydinajatuksena on ihmisiin tutustuminen ja verkostoituminen - well, sanomattakin kai aika selvää että yhtälö on tuntunut kerrassaan mahdottomalta.  

So Not My Kinda Thing.

But things can only get better .
Onneksi lupa muuttaa käsitystä itsestään - kasvaa ihmisenä - ja on tuollaisia ihania ystäviä kuin Lara. Laran houkuttelemana olen uskaltautunut vierailemaan Bloggers' Inspiration Day -tapahtumissa ja kumpainenkin vierailu on ollut aivan mahtava kokemus.

Ensinnäkin sain tutustua koko joukkoon ihania ihmisiä. Tuli tavattua kerrassaan ihastuttavia uusia tuttavuuksia ja vaihdettua kuulumisia entuudestaan tuttujen kanssa.  Oli antoisaa vaihtaa muutama sana sellaisten ihmisten kanssa, joiden elämästä tietää pieniä paloja lueskeltuaa heidän blogeja kotisohvalla. Ehdoton kokokohta päivässä oli niin paljon antanut kesksuteluhetki blogi-idolini Pitsiunelmia -blogia kirjoittavan Rinnan kanssa. Olen fanittanut Rinnaan ja hänen ajatusmaailmaansa siitä lähtien kun löysin vuosia sitten puolivahingossa tieni Pitsiunelmia blogin syövereihin. Kiitos Rinnan olen löytänyt elämääni Project 333 -filosofian ja saanut tutustua 14 pisteen tyyliajatteluun.

Päivän puheenaiheet pyörivät muutenkin inspiroivan pukeutumisen ympärillä. Oli puhetta tavaramerkistäni - tukkaturbaaneista - sekä siitä miten käteviä ja monikäyttöisiä ne ovatkaan. Jos tukkaturbaanit kiinnostavat, minuna ajatuksiani ja vinkkejä löydät täältä.

Miten valtavan kauniita bloggarit tuolla Inspiration Day tapahtumassa olivatkaan - silmäkarkkia kaikkialla minne ikinä katseensa käänsikään. Erilaisia ja ihastuttavia - kukin omalla persoonallisella tavallaan. Päivän #inspiraatiosanat haasteeseen vastausta pyydetetäessä oli varsin luontevaan, että kaikkia kauniita ihmisiä ihastellessani ensimmäinnen mieleeni juolahtanut sana oli Variety kun ympärillä on kattava valikoima erilaista  kauneutta.

Jokaiselle jotakin.

Inspiraatiopäivän Antia - Blogi-idoli ja minä yhteisselfie sekä minun mieleeni juolahtanut inspiraatiosana.
Kuvasarjassa vasemmalla Philipsin elämää helpottava Steam&Go vaatehöyrystin (kattava käyttökokemuspohainen yhteistyöpostaus tulossa myöhemmin) - ByeBye ryppyiset kesämekot.  Oli ihanaa tavata myös koko joukko muita Circle Lens -piilolasien käyttäjiä - vakioseurapiirissäni minä kun olen joksenkin ainoa niihin hullaantunut. Olen iloinen, että löysin kerrankin ikäänkuin"vertaistukea" toisista Circle Lens harastajista ja miten arvokasta tietoa jaettiin lyhyessä hetkessä puolin ja toisin. Sain kuulla erilaisista tilauskokemuksista - kuka tilaa linssinsä mistä ja millaista palvelua on saanut - sekä tutkivasti vertailtiin omakohtaisista linssien käyttömukavuuskokemuksia. Kiitos avartavista keskusteluista

Olen sanomattoman onnellinen, että nykyään rohkenen lähteä ennakkoluulottomasti mukaan tämän tapaisiin tilaisuuksiin - aika paljon sitä varmaankin on tullut missattua kaikkien niiden vuosien aikana kun on uskonut olevansa The Social Outcast vekutellen itselleen kammoavansa kaikkia maailman ihmisiä. Lähiviikkoina on luvassa yhteistyöpostaus tuosta superkätevästä Phipilsin Steam&Go vaatehöyryttimesta. Se on ihana, se on kätevä - tänään suuntaan töihin sileällä paidalla.

Suuri kiitos kaikille ihanille antoisista keskusteluista lauantaina!
Kiitos myös järjestävälle taholle mukavasta tilaisuudesta.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

Rakkaudella,
Sallamari


Edit 18:41
Yleisön - toisinsanoen Laran -kehoituksesta tuo hupaisa aamuani piristänyt junatarina lisätty luettavvaksenne. Näillä sanoilla kuvailin tapahtumaa heti tuoreltaan FB-seinällä.

Junaseikkailuja osa 178.

Nouse junaan ja etsi vessa jossa voit korjata korsetin kireyttä ja asustaa itsesi loppuun. Astu vessaan konduktöörin silmien alla ja vietä narsististen toimintojen parissa vessassa vähintään vartti. Vastaa ovenkoputuksiin huikkaamalla ystävälliseen sävyyn "Varattu!"

Poistu vessasta ja löydä kiukkuisen oloinen konduktööri oven takaa, ojenna avoimena puhelimessasi oleva kausilippu konduktöörille ja toivota hyvät huomenet.

Vastaa kiukkuiseen uteluun "Mitä sä siellä niin kauan teit?" hymyillen kysymyksellä "Oletko aikaisemmin tavannutkaan korsettia käyttävää matkustajaa? On nimittäin sen verta ahdas tuo tila tuo vessa korsetin korjaus kiristykseen, että vaatii vähän aikaa että saa kaiken sumplittua kohdilleen - se on hyvä ottaa huomioon kun miettii ihmisten vessassaoloaikaa."


*****

In English

Once again - no words.
Today seems to be one of those days I totally have no words in English. I have to say that it feels absolutely hilarious to realize that the English Speaking part of you  mind is totally empty from any kind of usable words. Blank mind - no words.

I use English every day. It used to be our home language.

 - hell, I work in English! 
...and yet, I am not able to write anything relevant to a blog post in English.

Feel free to laugh.

It is how it is.

In the meantime, at least there are some pictures to enjoy for everyone.
And one can always try Google Translate, if your really like to know what I am talking about today.

Happy Monday to everyone!
New week, new adventures.


9 kommenttia:

 1. Mulla oli tuolla joku ahdistus kun oli liikaa ihmisiä ja kuuma ja kaikkee enkä pystynyt tekeen oikeestaan muuta kun polttaan röökiä ja vähä palloileen. Olis ollut mukavaa olla pidempään mutta ei jotenki pystyny tällä kertaa. Ehkä seuraavalla :,3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei pysty ja parasta on kuunella sitä mitä sisäinen ääni sanoo.
   On niitä kertoja kun eivaan tunnu oikealta vaikka kuinka voisikin olla mukavaa - mutta kun ei syty, niin ei syty. Onneksi on aina seuraava kerta <3

   Oliko teillä kivaa iltajuhlassa?

   Poista
  2. No eipä siellä illalla nyt erityisen kivaa ollu, sillain semi :D Iha kiva oli nähdä sellasia joille ei päivällä ehtiny jutteleen tai ketä ei nähny, mutta sit toisaalta eipä se mitään uutta tarjonnu :3

   Poista
 2. Et ollut ainakaan mun mielestä yhtään sosiaalisesti lahjaton! Oli mukava tavata. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen onneksi saanut itseni vakuutettua siitä, että mä olen aika lailla samanlainen noissa sosiaalisissa kun aika moni moni muukin - sellainen keskivertotavis, enkä mitenkään erikoinen.

   Oli todella mukavaa tavata. Sä olet niin yksi mun tukkaidoleistani. Ihanaa leiskuvaa punaista tukkaa joka jatkuu ja jatkuu ja jatkuu melkein loputtomiin <3

   Poista
 3. Kiitos vielä ihanasta seurasta :3 (olisit kertonut sen junaepisodin!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun muistutit junaepisodista - mähän olen sitä naureskellut tällä itsekseni kerran jos toisenkin. Yleisön pyyntö on kuultu ja junaepisodi listätty edittinä alkuperäiseen tekstiin.

   Nähdäänkö jokupäivä ens viikolla?

   Poista
 4. Oli kyllä mukavaa tavata sinut tuolla tapahtumassa, sinusta jäi tosi pirtsakka ja mielenkiintoinen vaikutelma ja tässä blogiasi selaillessa tuo sama tunne välittyy myöskin! :) Jään ehottomasti seurailee sun kuulumisia jatkossakin!☆ U R Fabulous!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ooooh, kiitoksia näistä kauniista sanoista! Tervetuloa seurailemaan blogia <3
   Oli kiva tavata :)

   Poista