4. toukokuuta 2015

Ihana aurinkoinen Vappuviikonloppu

Aurinkoinen vapunpäivä


Vappuviikonloppu täynnä naurua, ystäviä ja sirkushuveja. 

Lauantaipäivä vierähti Turussa acrojooga workshopin merkissä. Workshop oli jälleen kerran aivan järisyttävän ihana kokemus - matka omaan itseen ja oman kehon kanssa tutuksi tulemiseen eteni monta isoa askelta. Rohkenin kokeilemaan ennakkoluulottomasti uusia acrobatialiikkeitä tajuten, että ainoa asia mikä pidättelee minua tekemästä asioita on pelko. Koko ei vaikuta, eikä ikä ei ole - ainoastaan ajatus, että enhän minä nyt voi kyetä tuollaiseen pitää mieltä hallussa ja vaikuttaa siihen mitä sitä oikeasti voikaa tehdä.

Olen suunnattoman kiitollinen, että uskalsin ohjaajien rohkaisemana viedä itseni omien ennakkoluulojeni toiselle puolelle.

Workshopin aikana kokeilin lentämistä niin tukijan käsien varassa kuin ylösalaisin olkapäiden varassa tasapainoillen tukijan suoristettujen jalkojen varassa. Tukijan roolissa opin ymmärtämään miten hienosti ja suhteellisen vaivattomasti oma keho kannattelee aikuista miestä, kun raajat linjataan oikeaan asentoon. On vaan niin uskomatonta, miten asennossa voi pysyä ja kuinka helppoa lentäminen on kun uskaltautuu rohkeasti luottamaan toiseen.

Huvittelu ei lauantaina jäänyt pelkkään acrojoogaan - piipahdettiin lauantain päätteeksi PikkuÄssän kanssa vielä sirkuksessa ihastelemassa oikeiden sirkustaiteilijoiden esityksiä. Sirkus oli pienoinen pettymys, vaikka etukäteen oli selvästi tiedossa että sirkus on pieni ja tarjonnaltaan aika vaatimaton. Loppukavalkaadin laskennassa tajusin tosiseikan, että sirkusesitys oli oikeasti rakennettu noin kymmenen esiintyjän varaan - yksi näistä esiintyjistä oli eläinkouluttaja ja neljä sirkusnumeroa piti sisällään eläimiä. Jälkikäteen suuri eläinesitysten määrä jäi häiritsemään minua - minun mielestäni 2020 -lukua lähestyttäessä sirkus voisi uudistaa itseään ja luopua eläinesityksistä panostaen vaikkapa hyvätasoiseen acrobatia viihteeseen. 

Lähestyin sirkusta sähköpostitse asiakaspalautteella ja kerroin avoimesti heille omista mietteistäni eläinesityksiä koskien. Koen, että meidän kuluttajien mielipiteellä tulisi olla vaikutus myös sirkuksen toimintaan - siksi päätinkin  sähköpostissani avoimesti pyytää sirkusta luopumaan eläinesityksistä.

Yksi ääni annettu eläimettömän sirkuselämyksen puolesta.

Sunnuntaina suunnattiin aikaisin aamusta auto kohti Lahtea - päivän teemana vanhat autot ja ystävät. Lahtivierailu aloitettiin katsastamalla Lahti Classic Motorshown tämänvuotinen tarjonta. Tämän vuoden  teemaosaston aiheena oli "Erilaisuus kunniaan!" - todella mielenkiintoinen teema ja innolla odotin millaisia kulkuneuvoja tuon erilaisuus teeman alla on tarjolla.

Lahti Classic Motorshow on ihanan tavallinen autonäyttely, joka huippuunsarakennettujen korminkiiltoisten näyttelyautojen sijaan antaa tilaa monen sorttisille kulkupeleille.

Löytyi sieltä minunkin suosikkini Vogswagen Karmann Ghia - kaunis vihreä yksilö vuosimallia 1959. Vaikken erityisemmin ole autoihmisia Karmann Ghia on aina vetänyt minua puoleensa.

Aarrekartassaani on paikka Karmann Ghialle.


Tuki, tasapaino ja linjaus - akrojoogan kolme tärkeintä pilaria

In English

May day weekend was filled with friends, laughter and circus fun.

Saturday was filled with Circus Fun - another exiting Acro Yoga workshop. Full of new tricks and tons of inspirations.  The biggest epiphany of this workshop was the realization that only fear keeps me succeeding.  Size does not matter - age is not holding me down.

Only my mind is preventing me to do things
- the self suggested hypothesis "There is no way I can do that - not me."
is the only thing that stands between me and any new trick I love to learn.

Shake of the Fear.
Free you mind.

..and surprise how many wonderful things you actually CAN do.

Fun times only continues in my life.
Currently I am visiting Lahti and my dear friend Anu. Any and I share a common interest to holistic way of living and our plan is to exchange several therapy treatments during my visit here.

I have dedicated the upcoming weeks to "me-time" - I have taken some time off from all sort of  accomplishments and focusing myself now solely to family, friends, love and my own well being.

Im so grateful to have a change to take some time off  from busy working life and truly focus on all the things I have been neglecting.

thank you. thank you. thank you.


Ihastuttavia autoja ja arvokasta perheaikaa


Aloitin tämän viikon Lahdessa iloisen kyläilyreissun merkissä. Olen parhaillani kyläilemässä pitkästä aikaa hyvän ystäväni Anun luona. Lupasin jo vuosia sitten, että tulen kunnolla kylään "..kunhan tää kaikki kiire ensin helpottaa ja mulla on sitä aikaa." - nyt se hetki on käsillä.

En osaa sanoin kuvailla kuinka kiitollinen olenkaan juuri nyt.

Hyvän ystävän seura vaihtoehtoishoitoja vaihdellen on täydellinen kattaus juuri tähän hetkeen.

Aikaa minulle ja elämäni tärkeille ihmisille - kaikille niille, jotka olen rakkaudella asetellut sivuun ruuhkavuosien suorittamiskeskeisen uranrakentelun ajaksi.

Hetkeksi heipat uralle ja täydellä sydämellä rakkaudellisten asioiden äärelle.

Because I am worth it.

kiitos. kiitos. kiitos.

Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

 1. Mulle on niin tarttunu sulta joku huivikausi! Nä sun tekemät turbaani- ja huiviviritelmät on kyllä ihania. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooooh, Ihanaa! Maailmassa ei ole koskaan liikaa huiveihin hurahtaneita naisia!
   More the Merrier <3
   onneksi on miljoonittain ihania huiveja

   Poista