18. toukokuuta 2015

Yhtä Juhlaa

Kiitollinen juhlavieras

Viimeiseen viiteen päivää mahtuu valtavasti juhlia. On juhlittu rippilasta, kahviteltu syntymäpäiväsankareita ja tanssittu vapautuneesti toisten ihanien Jumalattarien kera.

Parasta tässä päivässä on tietoisuus siitä, että juhlaputki jatkuu. Suuri Ajattelia - hän joka on jokus todennut, ettei elämä voi olla yhtä juhlaa - on mitä luultavimmin hieman erehtynyt. Ainakin minusta juuri tänään tuntuu, että onnellisena löytää juhlan aihetta joka päivään.

Tänään juhlitaan #rantakunnossa -kampanjan lanseeraamistilauuden merkeissä. Lanseeraustilaus on avoin kaikille ja kiinnostuneet löytävät lisätietoja tapahtumasta FB-sivulta. Lanseeraamistilauus järjestetään Ihana Studion tiloissa  osoitteeeseen Vanha Talvitie 11 A, Helsinki (Kalasatama ja rakennuksen 2. kerros)

Lämpimästi tervetuloa!Ai että mikäs se nyt sitten on tämä #rantakunnossa -kampanja?

Kampanjan kertokoon itsestään omin sanoin,

Rantakunnossa-kampanja vastustaa epärealistisia ulkonäköpaineita ja kannustaa itsensä hyväksymiseen. Kampanjan tavoitteena on kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä  ja kunnioittamaan erilaisuutta. 


Kampanjan takana ovat Huuma-yhteisö ja Etelän-SYLI ry. Huuma on joukko aktiivisia naisia, jotka eri tempauksin haluavat sanoutua irti ulkonäkökeskeisyydestä, keskittyä tekemiseen ja saada kanssaihmiset kokemaan itsensä mahtaviksi tyypeiksi. Etelän-SYLI ry on Syömishäiriöliiton Etelä-Suomen alueyhdistys.


On ilahduttavaa saada kertoa teille,
 että minulla on ilo ja kunnia toimia yhtenä tämän kampanjan kansikuvamalleista.


Lisää luettavaa luvassa #rantakunnossa kampanjasta (#rantakunnosa kuvien kera).
Tämä kampanja on kyllä niin mahtava juttu!

Stay Tuned!


Rakkaudella,
Sallamari


ps. piipahda katsomassa miten Sinä voit osallistua mukaan #rantakunnossa kampanjaan


2 kommenttia:

  1. Sallamari, ihanaa, että olet messissi. Me viedään #rantakunnossa Pride-kulkueeseen - lähdetkö messiin? :) (Tämä on avoin kutsu muillekin.) - Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooooh, mä oon niin messissä olemaan #rantakunnossa Pridellä

      Poista