9. kesäkuuta 2015

Focus on the positives and be grateful

¨


Viime sunnuntai oli pullollaan positiivisia SoMe yllätyksiä.

Sunnuntaina huomasin ilokseni, että Bloggerin kautta tätä blogia seuraavien lukumäärä rikkoi ensimmäistä kertaa 100 lukijan rajapyykin - Jihaa! Kiitos teille, olette ihania!

Eikä iloiset SoMe yllätykset siihen loppuneet Huomasin sunnuntaiaamuna yllätyksekseni, että suuresti fanittamani BodyPositive yhteisö Effyourbeautystandards tykkäsi ja vieläpä JAKOI kuvani Instagram feedissään sekä Tumblr -blogissaan!

Effyourbeautustandards on yhdysvaltaisen plus size malli Tess Musterin (also known as Tess Holliday) - yksi suurimmista BodyPositive -inspiraatiolähteistäni muuten - alulle panema kehopositiivisuus liike, jonka ydinajatuksena on voimauttavien omakuvien kautta tuoda julki ihmiskehon kauneutta juuri siinä muodossa kuin kehomme tänään ovat - mitään häpeämättä, mitään photosopin läpi kaunistelematta.

Olen haltoissani, että kovin suuresti ihailemani BodyPositive yhteisö löysi minun Instagram kuvieni joukosta niin innostavan kuvan, että myös he halusivat kuvaa jakaa eteenpäin innoitukseksi muille.
Sydän on täynnä kiiitollisuutta.

Kiitos. Kiitos. Kiitos.
BodyLove meitä yhhdistäkööt!

Stay tuned,
be inspired,
fall in love with your unique beauty!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan rakkausmatkalle oman itsensä rakastamisen löytämiseen.

Because you are worth it!


Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja