8. kesäkuuta 2015

Omaa aikaa

Ensimmäinen kesätapahtuma - Salmiakkipicnic Suomenlinnassa - on onnistuneesti takanapäin. Sekä picnic että Suomenlinna hurmasivat minut. Tunnepyörremyrskyjen ja ahdistuksen värittämä viikonlopun alkuu kääntyi viimenään iloiseksi perheen kesken vietetyksi yhdessäoloksi. Havaitsin itsessäni huimaa ihmisenä kasvua ja olen siitä kovasti kiitollinen.

PikkuS suuntasi viikoksi kesäleirille Kiljavalle - tällä viikolla meidän koti on päivisin kovasti hiljainen. Hiljaisen Kodin Kuningattarena, minä omistankin tämän viikon kokonaisuudessaan oman hyvinvointini edistämiseen.

Täällä blogin puolella luvassa tällä viikolla ainakinn katsaus kesän P333 kokoelmaani sekä roppakaupalla positiivista #meLove inspiraatiota sanoin ja kuvin!

Mikäli sinulla on jokin postaustoive - aihe mistä toivoisit kuulevasi minun ajatuksiani - laita kommenttilaatikkoon rohkeasti terveisiä. Kaikenlaiset toiveet ja terveiset ovat tervetulleita!

Mukavaa maanantainta teille kaikille!


Rakkaudella,
Sallamari


2 kommenttia:

 1. Voi että miten mahtava hyvän tuulen blogi sulla on. Eilen liityin oitis ja nyt tulin oikein ajan kanssa kurkkimaan. <3

  Aurinkoista maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiia ja tervetuloa!
   Jokainen uusi lukija on aina yhtä ihana yllätys <3

   Oikein aurinkoista uutta alkanutta viikoa sinulle!

   Poista