10. kesäkuuta 2015

Project 333 - kesä 2016 -kokoelma

Tuttua ja turvallista - raitaa ja pöyhkeitä helmoja

Mitään suuria yllätyksia Project 333 3/15 -kokoelmani ei tuo mukanaan - radikaalein uudistus lienee, että edelliskesästä poiketen tämän vuoden kokoelmassani on mukana kahdet shortsit eikä yhtään kokomustaa mekkoa. Kuosien ja värimaailman osalta jatketaan tutulla hyväksihavaitulla linjalla.

That's so you! 
- miten rakastunut olenkaan tuohon lauseeseen tyyliasioista puhuttaessa.


Project 333 3/15 kokoelmani

Kokoelma ei ole aivan täydelliinen, mukana on tällä hetkellä 27 osaa - kokoelman "perusta" on siis kasassa. Yllä olevasta kuvasta löytyy 22 kokoelman palasta, sillä muutama vaatekappale on pesussa, musta laukku jäi autoon, yksi hame on matkalla ja ulkotakki uupuu kokoelmasta vielä kokonaan.

Ulkotakin suhteen olen pohtinut uuden - hyvin istuvan - bleiserin hankintaa. Kaapissani olevat kesäkauden ulkotakit ovat vanhoja, käytettynä ostettuja ja aika suuressa määrin jo aika tavalla korjauskelvottomaan kuntoon päässeitä Yhdessä takissa on ilkeä repeämä hihan kiinittyksessä (miten ihmeessä minä sen onnistuin rikkomaan - god knows), toisessa ruma palkeenkieli vuoressa (kangas on niin haperoa, ettei korjaus kannata) ja kolmanessa on nappiongelmaa. 

Uusi kesätakki saisi kyllä olla vaikka onistunut 2nd hand löytö - istuvuus on tulevassa takkihankinnassani se ratkaiseva tekijä.
Blogiani pidempään seurailleet ovat varmasti huomanneet, että rakennan P333 kokoelmani tiettyjen perusvaatteiden ympäirille. On ilo sanoa, että nuo P333 kokoelmieni "kulmakivet" ovat palvelleet minua hienosti ja kestäneet käytössä uskomattoman hyvin, 

Laatuun satsaaminen on selkeästi kannattanut.

Yksi P333 kokoelmani ihastuttavimmista paloista on  HaraJuku Lovers by Gwen Stefani sarjan kassi. Kassi on ostettu TK Maxx liikkeestä Irlanista reilu kuusi vuotta sitten ja laukkua on ostopäivästä lähtien käytetty joka kesäkaudella. Laukku on edelleen kuin uusi - toki muutaman pesukerran nähneenä - ja joka kesä laukku yllättää minut uudelleen toimivuudellaan.

Sopivan siro tilaihme tuo laukku.


Harajuku Lovers Foxy Bag in Hawaiian Girls Angel

Oman haasteensa tähän P333 kokoelmaan tällä hetkellä heittävää tuntoyliherkkyytenä tällä hetkellä aktiivisesti oireileva aistiyliherkkyyteni. Alusvaatteet - etenkin rintaliivit - tuntuvat juuri tässä hetkessä enemmän kuin epämukavilta. Onneksi on kesä - tarkenee tarpeen tullen kotioloissa vaikka vähemmissäkin vaatteissa.

Olen vuosien saatossa oppinut olemaan armollinen itselleni. Juuri nyt puen kaarituellisten rintaliivien päälle pukeminen tuntuu todella pahalta joten niiden tilalla valitsen oma mukavuuteni tähden saumattoman urheilutopin vaatteiden alle.  Eihän sellainen tämänn kokoluokan rintoja oikeasti tue, mutta mukavuus menee tässä kohtaa ulkonäköseikkojenn edelle.

Ollaan vaikka vähän riippatissiä, kunhan pystyy olemaan ilman alitusta ahdistavaa tunnetta.

Aistiyliherkkyyteni oireilee eri muodoissaan jokseenkin kausiluontoisesti - tulee ja menee kuin aallot meressä - Ääniyliherkyys vielä menettelee - ei oikeastaan haittaa arkielämää, mutta tämä kosketusherkkyys on vähän rasittavampi tapaus. Vaan ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odotella tyrskyjen tasoittumista ja siihen saakka uiskennella aaltojen joukossa saumattomiin alusvaatteisiin turvautuen.


Täällä odotellaan aurinkoisia shortsikelejä.

*****

In English

Hello, it is June and new Project 333 season. 
Season 3/2015 in my P333 wardrobes to be exact.

Quite many items are same than in previous collections. Biggest differences are, that all black dresses are put away to storage. Striped patterns have stayed, simple color theme is present.

The major difference between last summer's P333 and summer 2015 are shorts. My current collection includes two pair of shorts ( and I am planning to use them too)

Currently there is 27 items in my P333 - 6 items short from whole 33 piece set.

But I do not count in any scarves or jewelry and I keep also my shoe options rather open - I change shoes during collection period if I feel a need to do so. I am also waiting at least one skirt to arrive via post, since I have made few purchases on Ebay.

My P333 is totally missing a jacket, because I do not have any suitable summer jacket. One well fitting jacket or a blazer is on my current shopping list.

Im happy about my summer collection!

Now me and my shorts are only waiting warm and sunny summer days.


*****

Millaisia Project 333 kokoelmia löytyy sieltä ruudun toiselta puolelta?
Linkatkaa ihmeessä omanne kommenttiboksiin, jookos.

Jos et vielä ole tutustunut P333 ajatteluun ja se kiehtoo sinua,
piipahda ihmeessä tutustumassa ajatuksiin  Project 333 -kotisivuilla.


Rakkaudella,
Sallamari


4 kommenttia:

 1. Ai että, näytät niin hyvältä! Ja rintsikka-asiaan liittyen, eikö urheiluliiveissä tosiaan ole tarpeeksi tukevia? Ihme juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 OIkeat urheiluliivitkin tuntuvat liian epämukavilta juuri nyt, on pakko turvautua sellaisiin lähes saumattomiin (ja olemattomiin) urheilutoppeihin - mutta mä puen niitä sitten kaksin kappalein yksi toisen päälle niin ryhti pysyy jotenkuten ojennuksessa :) Enkä juokse vaan nautin joogasta, sillä juoksun aiheuttamaan liikkeeseen tuo toppien tuki on armottoman paljon liian vähäinen :/

   Poista
 2. Ihanalta näyttää P333-rekki! Kaikki niin siististi ja yhdisteltävissä, että silmä lepää ja mieli varmasti rentoutuu. :) Terkut täältä ekopuoti-ompelimosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Terveisiä sinne ekopuoti-ompelimoon ja työn iloa teille!

   Poista