24. heinäkuuta 2015

#FatshameFreeFriday - banned #curvyHeinäkuun 15. päivä Instagram kuvapalvelu tekee käyttäjäkuntaa hämmentävä - joskin omasta mielestään kaiketi ihmiskunnan pelastavan - teon : hastag #curvy liitetään "kiellettyjen" hastagien listalle ja poistetaan kaikkien hakutermistöstä.

Perustelu on niinnkin hämmentävä - toki ihmiskuntaa suojeleva tietenkin - kuin, että #curvy pitää sisällään usein Instagramin sisältösäädöksiä alastomuutta koskien loukkaavaa materiaalia ja tuota hästägiä voidaan käyttää naista halventavan ja seksualisoivan materiaalin jakamiseen.

Ihan samalla tapaa kuin hästägejä #whorebag #bitch #dildo #vaginas #boob #fat  - jotka kaikki ovat löydettävissä Instagramin hakutägeinä tänäkin päivänä.

#curvy on hurjempi hästäg edellisiin verrattuna vielä siinä mielessä, että sittä tägätyn kuvamateriaaalin joukkoon saattaa eksyä fetishmiin kannustavia kuvia. Aivan kuin planeettamme kinkymieliset yksilöt eivät osaisi turvautua tägeihin #fetishes #fetishlife  #fet halutessaan iloita elämäntavastaan kuvajulkaisuin. Epäilemättä #curvy on kyllä hankala tägi. Viattoman kansalaisen mielessä yhden tägin näkeminen saattaa aiheuttaa aasinsillan lihavan henkilön, estottoman itsensärakastamisen ja iloisen seksuaalisuuden - puistattavaa tuollainen eikö. Lihavat voisivat vain leppoisesti paistella vaikkapa pullia ja jättää kaikki omaa kehoa ja seksikkyyttyttä korostavat seksuaalisesti vihjailevat kuvapäivitykset treenattujen hyvävartaloisten ihmisten heiniksi.

#bullshit

Onneksi yleisön painostus on näemä tehokasta.
#curvee ja #bringcurvyback -kampanjat ovat tehneet tehtävänsä - huhujen mukaan Instagram suunnittelee palauttavansa #curvy tägin takaisin.

Toivotaan näin. Instagramilla on vielä mahdollisuus pestä kasvojaan kaksinaismoralismin suhteen. FreeUSFromFatshaming - yhteisökin leppyynee #curvy tägin palautuksen myötä.

Minä ainakin haluan jatkossakin olla vapaasti #curvy and #lovingit

Mukavaa viikonloppua.

Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja