23. heinäkuuta 2015

Kysymyksiä ja vastauksiaBlogilleni on muutaman viimeviikon aikana sadellut useampikin erilainen blog-award haaste (joista #boyfriend tag hupaisine vastauksineen päätyi osaksi häävuosipäiväpostausta)  ja ajattelin nyt koota vastauksia vielä odottelevista ihan oman postauksen. Muutama haaste on tullut anonyyminä blogin potilaatikkoon - aivan superhienoa, että blogi saa omaa postia! Olen kovin otettu. Kiitoksia muutenkin kaikesta blogilleni antamastanne palautteesta, ihan jokaisesta viestistä ja kommentista!

Sain Whatever Forever -blogilta Liebster Award haasteen. Samaisen Awardin olen saanut iloisena vastaanottaa jo alun toistakymmentä kertaa blogihistorian aikana, joten haastetta en tällä kertaa laita eteenpäin vaan vastailen tässä postauksessaWhatever Forever -bloggaajan huippuhyviin kysymyksiin.

1. Mitä odotat blogiltasi tulevaisuudessa/
Mitä toiveita sinulla on blogisi suhteen tulevaisuudessa?
* Minulla on yksi tälläinen iso suunnitelma blogin tulevaisuuden suhteen.  Haluan blogini kautta jakaa yhä enemmän tietoisuutta #bodybove ja #bodypositive asenteesta ja rohkaista ihmisiä toteuttamaan omia unelmiaan rohkeasti ummiastaen korvansa ulkopuolisen maailman lynkkausasenteelta.
 Koska #bodypositive #bodylove - you are all you can.

2. Mikä on ensimmäinen asia mitä muistat lapsuudestasi, ensimmäinen muisto?
* Uuuuh, tämähän onkin haastava. On hankalaa erottaa aito "oma muisto" kaikista niistä tarinoista ja valokuvien välityksellä vanhempien luomista muistikuvista. Yksi vakiomuisto lapsuuttani miettiessä on muistikuva siitä, miten viikonloppuisin  kömmin aamulla omasta sängystä vanhempien väliin nukkumaan. Sitä miettiessä tulee aina lämmin ja turvallinen onnellisuuden tunne sisimpään.

3. Mikä on suurin inhokki ruokasi?
* Tähän kohtaan on tunnustettava, että en ole ruokien suhteen mitenkään seikkailunhaluinen - useammin päädyn tuntemattomia ruokalajeja kohdatessa sanomaan "Thanks, but no thanks" kuin "Yes please, can I have more?" . Yksi ruoka jonka ajattelu aiheuttaa väreitä selkärangassani on isoäidi tarjoilema siansorkkasyltty - jouduin kohteliaasti kieltäytymään maistamismahdollisuudesta.

4. Entä lempiruoka?
* Olen yksinkertaisten makuyhdistelmien ystävä.
Uudet perunat sipulivoikastikkeen kera uppoaa takuuvarmasti aina.

5. Mikä olisi unelmien ammattisi?
* Haluan parturi-kampaajaksi.

6. Jos voisit muuttaa/tehdä tekemättömäksi yhden asian menneisyydessäsi, 
mikä se olisi ja miksi?
* Jättäisin tilaisuuden käyttämättä. Ei sillä, että olisin ylpeä ja tyytyväinen kaikista tekemistäni valinnoista, mutta siksi että tämän päivän  minä on kaikkienn noide menneisyydessä tekemieni valintojen summa ja minä pidän itsestäni valtavasti juuri tälläisenä. Butterfly Effect - you know - minä uskon perhosvaikutuksen todellisuuten, siihen että jos muuttaisi yhtä asiaa muuttuisi sivutuotteena kovin moni muu juttu.

7. Esine mitä ilman et pystyisi elää? (jos puhelinta ei lasketa)
* Tätä ei tarvinut edes miettiä - vastaus on niinkin simppeli kuin silmälasit.
En kirjaimellisesti pärjää ilman niitä. Linssivahvuus: -5,75

8. Jos saisit käyttää vain yhtä meikkituotetta lopun elämäsi, mikä se olisi ja miksi?
* Huulipuna. Yksi meikkituote, joka taipuu niin moneksi - huulille, poskille, luomille, peiteväriksi... Yhdellä huulipunalla ehostaa itseään ihan kivasti.

9. Mikä on viimeisin kirja minkä luit?
* Lukutaidoton joka osasi laskea - Jonas Jonasson.

10. Kuljetko autolla, pyörällä, julkisilla vai kävellen?
* Kuljen - tilanteesta riippuen millä tahansa näistä.

11. Asutko/asuisitko mieluummin maalla vai kaupungissa?
* Asun mieluiten maalaiskaupungissa. Paikassa jossaa sekä kauppaan että mustikkametsään pääsee kätevästi polkupyörällä. Plussaa on hyvät liikenneyhteydet suurkaupungin vilinään.


maalaiskaupinkiomakotitalolähiö -tunnelmia


Näiden kysymysten jatkoksi teemaan sopii loistavasti "Blogisi Ihailija" -nimimerkiltä sähköpostiin saamani 10 Random Faktaa minusta -haaste.

Here we go - 10 sekalaista tosiseikkaa minusta.

1. En ole koskaan lentänyt lentokoneessa ykkösluokassa. Kerran minulle tarjoitui tilaisuus siirtoon ykkösluokkaan, mutta jotenkin koko tilanteesta kovin hölmistyneenä totesin pärjääväni ihan vaan tavallisesti matkustamossa.

2. Tästä päästäänkiin kivasti aasinsiltaa pitkin faktaan numero kaksi. Yllättävät tilanteet hämmentävät minut ja hämmennyksen keskellä lipsautan suustani ääneen sen mitä ajattelen (joskin harvoin niin selkeästi, että kuulija siitä ottaa tolkkua).

3. Pidän kovasti rutiineista ja säännöllisestä päivärytmistä. Tai oikeastaan ehkä enemmän varjelen itseäni rutiineihin turvautumalla. Pelkotilat ja muut häiriöt pysyvät "hiljaisina" parhaiten hyvin selkäen päivärytmin kanssa eläessä - tai siis, että niin ainakin tähän asti ovat pysyneet. Ihan viimeisten kuukausien aika olen rohkeasti opetellut olemaan enemmän "spontaani" ja haastanut itseni heittäytymään mukaa ennalta suunnittelemattomiin tilanteisiin.
So far so good - toistaiseksi spontainuis on pieninä annoksina toiminut ihan kivasti.

4. Miulla on yksi ylimääräinen selkänikama. Tai oikeammin häntäluunikama - ikään kuin pieni hännänalku. Tuo "häntä" kääntyy onneksi ulospäin, joten se ei aiheuttanut haittaa synnytyksessä. Muutenkin "häntä" on ihan vaivaton, eikä mitenkään tavattoman harvinainen.

5. En ole koskaan omistanut yhtään Aku Ankan taskukirjaa. Sinäänsä huvittava tosiseikka, sillä meidän kotoa löytyy kaikki tähän päivään mennessä julkaistut taskarit. Yksikään niistä ei ole minun.

6. Project 333 -ajattelun (teksitä tästä löytyy tägillä - project333) löytäminen on tehnyt todella hyvää osotspakkomielteelleni. Vaatekaapissani ei tällä hetkellä ole yhtään käyttökelvotonta vaatekappaletta. Tänä vuonna ostettujen vaatekappaleiden lukumäärä on kuusi kahdeksan (muistin juuri ostanneeni kesälomareissulta kaksi uutta alustoppia) - kaikki käytössä ja tarpeeseen hankittu.

7. Tänä kesänä olen käyttänyt kaikkina hellepäivinä shortseja. Viimeksi niin on tapahtunut joskus 80 -luvun alussa. Paljon kiitoksia #bodylove asenne. Kiitos, että löysin sinut elämääni. Olen saanut sinusta todella paljon iloa ja riemua.

8. Puhuessani isästäni lapselle käytän vaari -sanan etuliittenä aina nimeä. Se tuntui aluksi tavattoman hassulle. Nyt ajan kanssa siihe no tottunut ja nimi etuliite tulee lähes automaattisesti vaarista puhuttaessa.

9. Pidän valtavasti tuulisesta kelistä. Myrskyävässä tuulessa on jotakin rauhoittavaa.

10. Olen huomannut, että yli 10 vuotta kestäneessä parisuhteessa on mahdolista oppia puolisosta jotakin uutta ja yllättävää. JunttiPee hämmentyi viime kesäisellä saksan reissullamme huomatessaan, että asioin sujuvasti saksaksi pienessä kulmaputiikissa piipahtaessa.

"Mä en tiennyt, että sä osaat saksaa?"
"Ei se mitään, en mäkään ollu ihan varma asiasta mut ajattelin koittaa."


Näin paljon tarinaa tällä kertaa.
Vielä kertaalleen kiitos haasteista, viesteistä ja palautteesta. Blogitekstien kommentointihan on  aina sallittua ja vieläpä erittäin tervetullutta
- toisen ihmisen ajatuksia on aina ilo kuunnella.

Rakkaudella,
Sallamari


ps. Blogilla on muuten oma FB-sivu.
Käykäähän tykkäilemässä siitäkin.
Kiitos.

4 kommenttia:

 1. Upeaa että jaat positiivista sanomaa eteenpäin! Juuri tälläisiä juttuja tarvitaan lisää. Uudet perunat voilla, aah. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, kun joku toinenkin jakaa rakkauden uudet perunat ja voi -ateriaan <3

   Poista
 2. Ihan mahtavia vastauksia! Kiitos tästä :)

  VastaaPoista