13. heinäkuuta 2015

MPK part V - Balatonin rannalta Budapestiin


Lumoava ihana Balaton on jätetty taakse haikeiden hyvästien kera - vielä me kohdataan, minä lupaan! Matkalla Budapestin piipahdettin vielä kerran ihmettelemässä lumoavan kaunista Balatonjärveä ja sen uskomattoman väristä vettä. Ohikulkumatkalla pistäydyttiin katsastamassa näkymiä Sigliget -rauniolinnan tornista.

Viimein saavuttiin tämän retken viimeiseen tukikohtaan. B&B Budapest Ville on tukkohtnamme seuraavat pari vuorokautta. Huomiselle ohjelmassa on shoppailua ja rennolla otteella Budapestin kiertelyä. Tähän saakka shoppailusaldoni pitää sisällään kolme viinipulloa - yhteen näistä viineistä ihastuin syvästi ensimmäisen yöpaikamme naapuribaarin baari-isännän sitä minulla maistatellessa - sekä yhdet uudet outletkylän urheiluliikkeestä ostetut alle kuuden euron uudet joogaleggingsit. Ihanat riemunkirjavat tarpeeseentulevat liikuntahousut siis.

Toiottavasti shoppailutahtini pysyy tllä taasolla myös huomenna - ei pelkoa että ylipainokilot uhkaavat lennolla. Oikeataan kun ei ole mitää sellaista (muuta kuin hyvää viiniä) jota ihan kipeästi tarvisin juuri tässä kohtaa elämässä. PikkuS laati itselleen hienosti listan huomista ostospäivää silmälläpitäen -  uusi musta ripsiväri, vähän karkkia, muutama uusi kouluvaate ja yksi lelu. Luulenpa, että näillä suunnitelmilla pysytään budjetissa koko reissu loppuun saakka.


Balatonin aaltoja, jykeviä linnan muureja sekä kotitekoista oikeasta jäätelöstä valmistettua pirtelöä.
kiitos, kiitos, kiitos

Jeanne de Archer from the Order of the white Unicorn - siinä tiivistettynä joku edellisistä elämistäni.
Hyvin on jousenkäsittelytaito edelleen hallussa, jokainen nuoli osui kohteeseen noin lautasen kokoiselle alueelle.

Kenkävalintani hymyilytti
- toisaalta tälläisillä muutaman nahkaremmin tossukoilla kai ne aikalaisetkin on linnassa vaellelleet.

750 years f the "Castle of Lake Balaton"

Budapest Ville toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi.
Hiljainen huone, pehmeä vuode - enempää en tähän hetkeen tarvitse.


Mukavaa uuden viikon alkua!

Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja