30. heinäkuuta 2015

Project 333 - Kesäasukuvia

Tässä ne ovat, Project 333 Kesä 2015 kokoelmani inspiroivat asukuvat.  Kuvat ovat kuluneen kesän varrelta ja aikajärjestys kulkee uusimmasta vanhimpaan. Kuvasarjan puolivälistä löytyy se aikaisemmin lupailemani katsaus lomareissun asukuviin.

Mikäli törmäät nyt ensimmäistä kertaan termin Project 333 ja janoat tietää lisää, 
aiheeseen liittyvät tekstit löydät tästä blogista hakusanalla "project 333".

Huivit ovat olleet viieiset kuukauden osa jokapäiväistä asuani ja huivikokoelmani on kasvanut kesän aikana parilla uudella huivilla. Uudeksi lempparihuivikseni on noussut tuo Unkarin reissulta ostamani vaaleapohjainen huivi. Minulle on tärkeää suojata pää (ja tukka) kesäisin auringon paahteelta vaikkei nyt tästä kesästä sellaista viimekesän kaltaista hellekesää tullutkaan.

 Nyt vihdoinkin olen oivaltanut sen, että jokainen keho on shortsikeho, Joten kun kalenteri sanoo,  että on kesä voin hyvillä mielin käyttää shortseja. Kesä on kesä, kelistä viis -ajattelu on ohjenuorani. Tästä kesästä on puolivahingossa muodostunut shortsikesä - pitäähän Kesä 2015 P333 kokoelmani sisällään kahdet lyhyemmät sekä yhdet polvimittaiset shortsit. Yhdet lyhytlahkaiset shortsit muuten nappasin kaapin pohjalta lomareissulle mukaan kokoelman ulkopuolelta ihan vaan varmuuden vuoksi - hyss, pidetään tää ihan meidän kesken salaisuutena jookos. Nämä pitsishortsini ovat peräisin Ebaysta - löydetty hakusanalla Plus Size lace Shorts. Nuo toiset käytössäni olevat lyhyemmät shortsit ovat H&M sporttimalliston mustat perussshorsit, ihanan yksikertaiset leikkaukseltaan ja hirvittävän mukavat päällä. Mustavalkoiset polvimittaiset shortsit suoraan Cittarista ovat olleen käytössä ehkä eniten (vaikka kuvissa esiintyvätkin vähiten), sillä ne vain on niin kätevä kiskaista aamulla jalkaan. Joku paita kaapista seuraksi, huivi tukkaan ja taas ollaan valmiina.

Vannoutuneeksi hameihmiseksi itseni julistaneena, joudun hämmentyneenä toteamaan kuvien osoittavan minun käyttäneen hälyyttävän vähäisissä määrin hameita ja mekkoja tänä kesänä - onneksi on vielä kesää jäljellä, monta tilaisuutta korjata tilanne tai jotakin sen suuntaista.
Kaikki mustat statement -mekkoni ovat tämän P333 kauden varastossa. Kokoelmani ainoita mekkoja ovat Afrimoodin kautta yhteistyössä tehty afrikkamekko ja kuviin ikuistettu raitamekko. Kuvissa esiintyvä raitamekko on Seppälän tämän kesän mallistoa. Mekko on yksi  tämän kesän vaatehankinnastani. Kaksi muuta uutta vaatehankintaani ovat tuo ihana sinikirjava Viva Frida mekko - ostettu Ebaysta, löydät hakusanalla 50's style housewife skirt. Omistan saman mallista hameita siis kaksin kappalein eri kuosilla. Tarkemmanesittelyn näistä ihanista hameista sillä toisella kuosilla löydät täältä.

Paitojen osalta ahkerassa käytössä kesän aikana on ollut  "luottokolmikkoni", eli Espritin 3/4 hihainen laatikkokauluspaita raitakuosilla tai yksivärisenä mustana. Omistan näitä paitoja yhteensä neljä kappaletta ja ne ovat kirjaimellisesti luottopaitojani. Myös tämän postauksen inspiraatiokuvissa esiintyvä musta crop top on ollut useammin kuin kerran käytössä. 

- " Girrrrrlll, You way too old/fat/flabby/short for a crop top!"
"Oh well, Im also too busy to enjoy my life 
to give a dam about others opinion what I should or should not do."

Unkarin helteessä hemmottelin itseäni rohkeasti myös pukemalla päälleni hihattomat topit.  
Heihei tukahduttavan kuuma olo, tervetuloa onnellinen ja vapautunut olotila.

- "Hei, kumpi susta on pahempi; 
se, että sun on tukahduttavan kuuma
 vai se,että joku ahdistuu sun alleista?"

- "Se, että mun on tukahduttavan kuuma.
Tukahduttavan kuuma olo tekee mut onnettomaksi.
Koska jokainen meistä, voi vastata vaan omasta onnellisuudestaan,niin se
et pukeuduin mä niin tai näin ei sillai vaikuta siihen että joku ahdistuu. 
Se joku ahdistuu aivan varmasti riippumatta mitä mä teen, sen ahdistus on sen valinta.
Jokainen meistä vastaa siitä miten tehdä itse itsellleen hyvä olo."
Sokerina pohjalla kuviin on tänään ilmestynyt aivan uusi "tehoste" - Copyright Tag aka vesileima. Jos mietit miksi, vilkaise eilinen päivitykseni - se valaisee tilannetta. En ole vesileimojen ylin ystävä, sillä olen sen verran kovasti vapaan maailman kannattaja että koen vieraaksi kirjoitella joka kuvaan "tämä on minun, tämä on minun, tämä on minun".

Sorry not sorry.

Sisälläni vaan asuu vahvana halu uskoa kaikessa  hyvään - siihen, että ihmiset ymmärtävät mikä on toisen omaa ja miten sitä sopii lainata. Tunnustan naiviuteni ja taivun sydän itkien vesileimoihin.


Toivottavasti onnistuit vesileimoista huolimatta löytämään inspiraation siemenen kuvistani
- mikäli sellaista etsiskelit tätä postausta lukiessasi.

Kysymykset ja kommentit Kesä 2015 Project 333 -kokoelmaani koskien ovat tarvetulleita.

Mukavaa torstaita aivan kaikille!

Rakkaudella,
Sallamari


12 kommenttia:

 1. Rakastan raitoja joten nää sun asut kolahtaa aivan satasella mulle. Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana tavata toinen raitoja rakastava!
   lovelovelove

   Poista
 2. Oot upea! Mukava nähdä muitakin plus-ihmisiä tekemässä Project 333:a. Tai siis, mullahan se päättyi tajuamiseen, että en oikeasti käytä kuin ~25 vaatetta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin viime talven kokoelmassa käyttäväni noin 20 vaatekappaletta :) Mä hölläsin itseltäni silloin sääntööä niin, että en laske mukaan 33 joukkoon huiveja enkä koruja - hyvin olisin voinut laskea ja olisin silti pysynyt alle 33 :)

   Ihanaa että meitä PlusSize P333 intoilijjoita löytyy koko ajan lisää ja lisää <3

   Poista
 3. Voi että tätä sun tyyliäs! Oot aiiiiivan mahtava! Mua vaan niin ärsyttää, ku kaikki väittää, että vaakaraita leventää, tekis mieli välillä tinttasta päin näköä :D Kato nyt itteäs noista kuvista ja sano, että leventääkö se vaakaraita muka sua? Oot ihanan positiivinen ja energinen ja sulla on ihana tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 vaakaraidat ei levennä ketään, epäedulliseen kohtaa vartaloa asettuvat leikkaukset vaatteessa kylläkin leventävät :) Tuo Seppälän mekko istuu mulle leikkaukseltaan aavistuksen huonosti ja siitä huolimatta mä pidän siitä. Eihän se ole ihastuttavan mekon vika, että suunnittelija on piirtänyt sen saksalaisen huippumallin vartalonkaaria miettien - eikä sen puoleen ole minun vikani, etten ole loihtinut itselleni saksalaisen huippumallin kuveja geneettisestä perimästäni huolimatta. Joten minä pidän mekkoa riemulla ja nautin raitakuosista :)

   Kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
  2. Ai se on Seppälän mekko, ilmankos näytti jotenkin tutulta :D On mennyt jossain vaiheessa vähän pieleen tuon Great Girlsin malliston kanssa, mutta viime aikoina on ollut ihan kivojakin vaatteita, riippuen tietysti omasta tyylistä... Odottelen kovasti mitä tuo Seppälän uudistus tekee Great Girlsille :) Itse rakastan vaakaraitaa, mutta olen huono käyttämään sitä. Nyt kaapista löytyy yksi raitatoppi, joka on mielestäni erittäin tyylikäs :)

   Poista
  3. Mun kaapissa puolestaan asustaa enimmäkseen raitavaatteita :)

   Poista
 4. Kivoja asuja!<3 Etsin sen project 333:n, kun rupesi askarruttamaan. Mielenkiintoista.:) Saattaisin kokeilla, pitää laskea komeron sisältö.;) Kotiryysyt menköön urheiluvaateluokkaan. Tosin pitää katsoa, kun yleensä olen hankala pysymään kärryillä haasteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nuo kotivaatteet yövaatteiden kanssa samassa luokittelussa "näissä vaatteissa en toivo oman perheen ulkopuolisten näkevän minua" Kamalan kuluneita ja samaan aikaan päälle puettuina niin ihania vaatekappaleita.

   Ihanaa että innostuit P333 ajatttelusta. Se vie toivottavasti sinutkin mennessään :)

   Poista
 5. Oih, minkä blogin löysin blogit.fi sivuston käyttää. Jään lukijaksi!;)
  Tervetuloa vierailee blogissani http://katamariantekemiset.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kata! Tervetuloa blogin lukijaksi <3

   Poista