23. elokuuta 2015

Ihan hyvä kesä kummiskinHellekeli, aurinkoa ja avoauto - aika huikea yhdistelmä.

Tänään sain kokea juuri kaikkea tuota ihanaa. Onnea on avoauton omistava perhetuttu, joka on vielä kyllin ihana viedäkseen meidän perheen Rouvan seuranaan ajelulle tuolla autolla. Vierailtiin tänään tuossa naapurikaupungissa sellainen pienen-mutta-ihastuttavan loppukesän moottoritapahtuman merkeissä, JunttiPee taittoi matkaa moottoripyörällä ja minä avoauton etupenkillä.

Siinä matkaa taittaessa seuralaisen kanssa mietittiin niitä näitä - elämää, ihmisiä ja avoauton ihanuutta. Niin ja tietenkin sitä, että eihän tämä kesä nyt mitenkään niin erikoisen paska kesä sitten ollutkaan - noin säiden puolesta siis - vaikka aika rankasti vettä taivaalta on tullut tosina päivinä.

Jos kesän "hyvyyttä" mittaa vaikkapa kesän aikana tehdyillä kivoilla jutuilla tai avoauton mittariin kertyneillä ajokilometreillä päädytään hyvillä mielin tulokseen, että ihan hyvä kesä oli sadepäivistä huolimatta. Ei sellainen paahtava hellekesä - jolloin parasta kesässä on toimettomana makoilu - enemmänkin sellainen toiminnallisesti hyvä kesä, jolloin ulkona on viihtynyt kivasti kelinmukaisessa vaatetuksessa. Joka viikolle on löytynyt sään puolesta hyvä rako uida, pyöräillä, rullalautailla ja joogailla pihalla. Hyviä mustikkametsäkelejä unohtamatta.

Project 333 vaatekaappni käytetyin vaatekappale tällä kesäkaudella on shortsit.


Niin, että ei paskempi kesä sitten kuitenkaan.

Kiitos auringosta.
Kiitos avoautoajelusta.
Kiitos Sophia Loren ja Greta Garbo -mielikuvista.
Kiitos kesästä.

Paljon on tänäänkin aihetta kiitokselle.

Onnellisena kohti uutta viikkoa! 
Mukavaa sunnuntai-iltaa teille kaikille.

Kiitos.


Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja