25. elokuuta 2015

Kuukauden kosmetiikkalöydöt - kesäKulunut kesä on ollut ostosten osalta hiljaista aikaa, siksi päädyin kokoamaan kaikki kesän aikana tehdyt kosmetiikkalöydöt yhteen ja samaan blogipostaukseen. Kun hengailee enimmäkseen kotona ja mustikkametsässä, sitä huomaa pärjäävänsä yllättävän vähällä kosmetiikan suhteen - auringonsuojakertoimella varustettua värillistä päivävoidetta, kulmat ojennukseen, kevyt rajaus silmiin ja menoksi.

Tämän hetken suosikkituotteeni - juuri oiken sävyinen kulmakarvaväri - on peräisin Ebaystä. Tuo tilaamani pinkkihylsyinen Waterproof powder eyebrow pencil -kulmakynä on merkiltään minulle aikaisemmin täysin tuntematonta SR-Cosmetics aasiakosmetiikkaa. Tuote on kiinalaista alkuperää - no mikäpä nykypäivänä ei olisi Kiinasta kotoisin -  ja pakkauksen kaikki kirjoitukset tuomerkkiä sekä kylkeen liimattua tuoteselostetarraa lukuunottamatta ovat kiinaksi. Tuoteselosteeseen kirjatut ainesosat olivat jees eikä mitään mainintaa epäilyttävistä ainesosista löytnyt - mkä on tuotteen todellisten ainesosien laita,  se on sitten ihan eri juttu. Minä haluan uskoa, että pakettiin painettu teksti vastaa todellista sisältöä.

Olen jo pidemmän aikaan ollut utelias aasiakosmeetiikan ja aasialaisten kauneusvimpaimien suhteen. Voitte uskoa ihastukseni määrän, kun törmäsin Ebayta selaillessani japanilaisiin Brow Class -kulmakarva sabluuniin. Ryhdikkäät kulmakarvat kädenkäänteessä - mikä ihastuttava ajatus - kun tuotteen pakkauskin on vielä noin hurmaava, ei voinut muuta kuin ryhtyä huutokaupoille.

Tuotteita saa myös Buy It Now -hintaan, mutta kun kerrankin oli aika seurailla Ebaytä ajattelin kokeilla onneani huutokaupoissa. Minä onnistuin - sain tuotteet noin puolet BIN -hintaa edullisemmin.

Kolmas Ebay löytöni on niin ikään aasiameikkejä. Tämä löytö on kokeiluluontoisesti hankittu Face Sculpting Kit - väripaletti kasvojen muotoilua varten varten. Olen kokeillut väripalettia vasta kevyesti  - kotona ja mustikkametsässä hengaillessa ei kasvot juurikaan korostusta kaipaa - ainakin pikaisen kokeilun perusteella tuote vaikuttaa erittäin hyvältä.Loput kesän kosmetiikkalöytöni ovat tuliaisia taannoiselta Grace -risteilyltä.

Olen kesän kuluessa tuon värillisen kosteusvoiteen käytön myötä rakastunut keveään "maskittomaan" tunteeseen kasvoilla. Kesä ja loma on kohta ohi ja paluu arkeen odottaa - siispä kasvojen pohjameikiltä vaaditaan hiukan kosteusvoidetta parempaa peittävyyttä ja kestoa.

Olen lukenut muutamia hyviä arvosteluja tuosta The Body Shopin BB voiteesta ja kun se kätevästi laivalla osui silmiini ajattelin siltä istumalta sitten ostaa tuotteen testiin. Toistaiseksi olen BB-voidetta käyttänyt vain kerran, joten vielä en voi jakaa tarkempia käyttökokemuksia.

Persikantuoksuinen The Body Shopin käsirasva on entuudestaan tuttu ja hyväksi havaittu. Löysin tuotteen -50% taroushyllystä ja nappasin sen mukaani. Toivotavasti tuote ei ole poistuvien joukossa, sillä tuoksunsa sekä koostumuksensa puolesta tämä rasva on yksi suosikkejani käsirasvojen joukossa.

Samaisesta alehyllystä ovat peräisin nuo kolme ncLA -merkin kynsilakkaa. Glitterihohtoinen sininen sävy on nimeltään Dead-End Gergeous 040, persikkainen sävy puolestaan Don't Call me Peachy! 028 ja isokokoisilta hopeanhohtoisista kimalteista koostuva hilelakka Hollywood Hills Hot Number 016.  Lakat ovat laadultaa kovin kelvollisia - hyvin levittyviä ja hienosti kulutusta kestäviä. Lakasta jaa kynnelle hyvä jälki, kahdella lakkakerroksella lopputuloksesta saa kauniin ja tasaisen näköisen.

Olen aikaisemmin törmännyt ncLA -lakkamerkkiin muutamaan otteeseen - muistan esimerkiksi hämärästi lukeneeni vajaa vuoden takaista uutisointia Sini Sabotagen nimikkokynsilakkaan liittyneestä yhteistyöstä kyseisen kynsilakkamerkin kanssa - itse  ncLA merkin lakkoja en tätä aikaisemin ole kokeillut. Näiden kolmen lakan perusteella, saatan kyllä ostaa toistekin kun sopiva sävy tätä lakkaa eteen tulee.

Onko joku teistä ncLA lakkojen ystävä tai onko merkki enemmän tuttu jollekulle teistä?
Tälläisiä kosmetiikkalöytöjä on tarttunut haavini kesän aikana.


Ebay löydöistä on luvassa lisää postauksia lähitulevaisuudessa - peruukkitarinoita nimittäin. Ensin vain pitää ruotia peruukin vähän parempaan kuntoon ja katsoa, että saako edullisista löydöistä työstettyä käyttökelpoisia kappaleita.

Stay tuned for more!

Rakkaudella,
Sallamari


2 kommenttia:

  1. Mä tilasin kans just viime vai edellisviikolla ton saman kulmakynän! Toivottavasti on hyvä! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä tykkään - toki mullahan ei oo kyllä ihan kamalasti karvaa noissa kulmakarvoissa. Kerrohan - sit kun oot kynän saanut - joskus miten tuo kynä toimii tuuheampien kulmien kanssa.

      Poista