3. elokuuta 2015

Low Season

Apua! Luvassa paljon uusia tuttavuuksia  mitämäteen?
Menen rohkeasti mukaan sinne, minne en aijemmin ole rohjennut mennä.


Blogi on saanut viikonlopun aikana lisäkoristuksia - jokaisen tekstin lopusta löytyy nyt CopyRight Statement, kertomassa kenelle tekijänoikeudet blogin sisältöä koskien kuuluvat.

Tilanne kun on sellainen tuon CopyCat -sivun suhteen, että kopioivaa sivustoa on lähes mahdotonta saada poistettua. Olen saanut selvitettyä mistä www -osoite on hankittu ja missä sivusto on hostattuna. Sivua ylläpitävä host -palvelu osoittautui pienen tutkimuksen jälkeen pieneksi ja asiakaspalvelultaa olemattoaksi yritykseksi, joka netistä löytyvän palautteen perusteella on rikollisuutta harrastavien sivustojen suuressa suosiossa. Lukuisat sähköpostit ko. host-yrityksen nettiosoitteihin ovat osoittautuneet täysin turhaksi ajantuhlaukseksi.

Googlelle on lähtenyt raportti, jotta sivu poistettaisiin hakuroboteista tekijänoikeusrikkomusten vuoksi Google hausta. Samoin Bloggerille on ilmoitettu CopyCat sivuston kloonanneen tämän blogin sisältöä.

Ainoa taho, joka varsinaisesti on kuullu hätäni tämän tapauksen osalta on tätä blogiani hostaava GoDaddy. Samaisesta paikasta muuten myös aikanaan hankin mangosforflamingos.com nettiosoitteen. Heillä on suomenkielinen palvelupuhelinnumero, jonne soittamalla löysin ainakin lohtua yhden askeleen eteenpäin tämän CopyCat tilanteen suhteen. Vaikka evät hekään kyenneet tuota CopyCat sivustoa poistamisessa auttamaan, sain heiltä lohtua paskoihin fiiliksiini - pohdintaa kanssani siitä,  miten kerrassaan outo koko tää tilanne oikeasti on. Yksi syy lisää suositella GoDaddyn paleluja kaikille oman domain osoitteen hankkimista suunnitteleville.

Koko CopyCat tilanne on hetkeksi vetänyt minut Down Under -fiiliksiin. Internetissä roikkumisen sijaan, päätin panostaa muutaman päivän verran face-to-face ihmiskontakteihin.

Real Life Ihmiskontakien nimissä haastoin itseni uudelleen takastelemaan omia ennakkokäsityksiä itsestäni. Olin lupautunut tarjoilijaksi illallistilaisuuteen, jonka osanottajista 95% oli minulle ennakolta tuntemattomia ihmisiä ja päätin myös ilmestyä paikalle. Olen viime viikkoina nukkunut jokseenkin huonosti, siitä johtuen iso määrä vieraita ihmisiä ja yöpyminen ennakolta tuntemattomissa olosuhteissa tuntui enemmän kuin pelottavalta - siitä huolimatta päätin haastaa itseni kokeilemaan iltaa tuntemattomien seurassa.

Ilta oli kerrassaan mahtava - ihania ihmisiä ja mukava tunnelma.

Selvisin tarjoiluosuudesta paniikkikohtauksitta, vaikka onnistuin illan aluksi läikyttämään puoli lautasellista keittoa hameenhelmoille - pieni lahja bilejumalille. 

Jatkoilla tanssittiin ja jaettiin rakkautta - niinkuin kunnon jatkoilla kuuluukin.

Yö vieraassa asunnossa, sujui sekin ongelmitta
 - onnistuin lopulta joka nukkumaan muutaman tunnin verran. 

Kannatti astua mukavuuaslueensa ulkopuolelle.
Uusia tuttavia ja iloinen ilta.

*****

Alkanut viikko on pullollaan jännitystä.
Keskiviikkona suuntaa Helsinkiin pääsykokeiden merkeissä,
sitä myöten selviää nuo jatkosuunnitelmat. 
Toiveissani siintää koulun aloitus elokuun aikana,
mikäli universumi on vielä sitä mieltä että hyvää suunnitelmaa kuuluu hioa,
sitten odotellaan koulun alkua tammikuulle.

Selvä on vain se, että minusta tulee kampaaja.

Miten ja koska, 
siihen vastauksia selvitellään lisää lähitulevaisuudessa.

Stay tuned!

Mukavaa viikonalkua!

Rakkaudella,
Sallamari

3 kommenttia:

  1. Onnea pääsykokeisiin! Joskus on vaan astuttava mukavuusalueen ulkopuolelle, elämä voi yllättää. :)

    VastaaPoista
  2. Samoin, onnea pääsykokeisiin!:)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia tsemppauksesta Leidit <3

    VastaaPoista