25. syyskuuta 2015

#FatshameFreeFriday - 5 BodyLove kysymystä1, Mistä pidät itsessäsi?

Minä pidän eniten itsessäni sopeutumiskykyisestä kehostani - vaakalukemista viis kehoni taipuu ja kykenee mukanani kaikkiin kivoihin liikuntalajeihin. Kehoni myös jaksaa hyvin mukanani, esimerkiksi kun nyt vaihdoin vuosikymmenen mittaisen päätetyöskentelyn fyysiseen seisomatyöhön on kehonii pysynyt arkipäivän ohjelmamuutoksessa mukana todella hyvin.

Ei pahemmin kivisele eikä kolota.

Pidän kovasti myös kasvoistani - ne ovat aikuistuneen kauniisti ajan myötävaikutuksesta.2, Puhutko ystävillesi avoimesti kaikesta siitä mistä itsestäsi pidät?

Kyllä. Useasti antaudumme hyvään keskusteluun esimerkiksi Helsinkikodin Lindan kanssa kaikista niistä piirteistä joista itsesämme pidämme. En nykyään tietoisesti muutenkaan puhu misään yhteydessä itsestäni negatiiviseen sävyyn.3, Onko tekemäsi BodyLove -löytöretki elämässäsi etu vai rasite?

Ehdottomasti etu. BodyLove -löytöretkelle lähteminen on tuonut - ja tuo edelleen - valtavasti iloa elämääni. Nautin BodyLove elämästä ja rakkausajattelun jakamisesta eteenpäin.4, Osoitatko itse itsellesi,  että olet arvokas - miten sen teet?

Osoitan kyllä. Jaan omanarvonntunnetta itselleni pitämällä kiitospuheita omalle peilikuvalleni. Toisinaan pidän ihan vain tsemppipuhehetkiä itseni kanssa peilin edessä. Hemmottelen itseäni myös säännöllisesti, esimerkiksi viemällä itseni elokuviin. Elokuvatreffit itseni kanssa on ehkä parasta mitä minä voin tehdä - nautin elokuvissa käymisestä omassa seurassani.5, Hämärtääkö BodyLove -ajattelu henkilökohtaisen rajan käsitettä? Jaatko aivan kaikke itsestäsi koko maailman nähtäväksi?

Minä koen, että BodyLove -ajattelun löytäminen on vahvistanut henkilökohtaisia rajojani. Osaan nykyisin entistä selkeämmin sanoa, että tämä asia maailmassa on todella - ja yksinomaan - minun henkilökohtainen asiani jota en välitä jakaa kenenkään toisen kanssa. Itsekunnioitukseni on löytnyt itsensä rakastamisen oivalluksen kautta ja sinä samalla olen oppinut kunnioittamaan myös toisen ihmisen henkilökohtaista aluetta paljon aikaisempaa paremmin.Mikäli sinä haluat kysyä minulta jotakin BodyLove -teemaan liittyen, ole kiltti ja jätä kysymys kommenttina tuohon alle. Minä kirjaa ajatuksina vastauksiksi kysymyksiinne.


Oikein mukavaa viikonloppua!


Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja